Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο αδελφός του 16χρονου – Ομολόγησε ότι τον μαχαίρωσε μετά από καβγά

Ημερομηνία:

Ο 18χρονος αδελφός του συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε τον νεαρό μετά από μία διαμάχη.
Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση δολοφονίας του 16χρονου μαθητή στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο 18χρονος αδελφός του συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε τον νεαρό μετά από καυγά.

Παράλληλα, την ώρα που συνέβη το αιματηρό περιστατικό βρίσκονται στο σπίτι, η μητέρα, η γιαγιά και η κοπέλα του 18χρονου. Όταν έγινε το περιστατικό, οδηγήθηκαν όλοι τους στο Αστυνομικό Τμήμα για ανάκριση και σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή.

Ο καβγάς
Κατά την διάρκεια της ανάκρισης του από την αστυνομία, ο 18χρονος ομολόγησε ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον αδελφό του με ψαλίδι, έπειτα από έναν καβγά που σημειώθηκε μεταξύ τους για μία μπλούζα.

Ακόμη, ο 18χρονος ανέφερε πως όταν τα αδέλφια τσακώνονταν, ο 16χρονος άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι και να κυνηγάει τον αδερφό του. Κάποια στιγμή ο 18χρονος βρήκε ένα ψαλίδι, το πήρε στα χέρια του και κατάφερε ένα χτύπημα στον 16χρονο.

Μετά το χτύπημα, ο 16χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν και κατέληξε. Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε συχνούς τσακωμούς με τον αδερφό του.

Ο καβγάς των δύο αδελφών κατέληξαν στην δολοφονία του 16χρονου

Η ομολογία της δολοφονίας του 18χρονου αδελφού του

Το χρονικό της υπόθεσης
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ, όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση, σύμφωνα με την οποία, στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας της στη Νέα Σμύρνη ακούγονται φωνές. Στο σημείο έφθασε περιπολικό της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τότε διαπιστώθηκε ότι ένας 16χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο στο στήθος, στο λαιμό και τα χέρια. Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος.

Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου. Αναμένεται να διαταχθεί από τον εισαγγελέα η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής μόλις η ασφάλεια ολοκληρώσει το στάδιο της προανάκρισης

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μετάλλια από σπάνιο «ελληνικό μέταλλο»: Οι αθλητές...

Η Ελλάδα άφησε το δικό της αποτύπωμα σε Παρίσι...

Το φάρμακο που μειώνει την «κακή» χοληστερόλη

Μία νέα θεραπευτική προσέγγιση που χορηγείται μόλις δύο φορές...

Μετάλλια από σπάνιο «ελληνικό μέταλλο»: Οι αθλητές...

Η Ελλάδα άφησε το δικό της αποτύπωμα σε Παρίσι...

Το φάρμακο που μειώνει την «κακή» χοληστερόλη

Μία νέα θεραπευτική προσέγγιση που χορηγείται μόλις δύο φορές...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Χανίων:Δημοπρατείται το έργο αποκατάστασης των επτά Ενετικών Νεωρίων

Το μεγαλύτερο έργο πολιτιστικής κληρονομιάς στην ιστορία της πόλης Ένα...

Βορίζια: Ακόμη ένα επεισόδιο μεταξύ των δύο οικογενειών – Χειροπέδες σε δύο γυναίκες

Τελικά και οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες Μπορεί ο χρόνος...