Ηράκλειο:Ήταν νεκρός για μέρες μέσα στο σπίτι του – Μέριμνα για το σκύλο του άτυχου άνδρα

Στο σπίτι βρέθηκε ο σκύλος του 43χρονου άνδρα, σε κατάσταση στρες, αφού παρέμεινε κλεισμένος μέσα στο διαμέρισμα για μέρες, χωρίς φαγητό και δίπλα στο νεκρό αφεντικό του.

Νεκρός για μέρες μέσα στο σπίτι του σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου ήταν ένας 43χρονος Έλληνας, με τον σκύλο του δίπλα του να περιμένει καρτερικά κάποιον να ανοίξει την πόρτα και να δώσει τέλος στο μαρτύριο.

Ο 43χρονος άνδρας εντοπίστηκε, το πρωί, μέσα στο σπίτι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ενώ ήδη από μέρες τον αναζητούσε και η σπιτονοικοκυρά του. Τελικά ήταν η δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα που σήμανε την αντίστροφη μέτρηση ως τη μακάβρια αποκάλυψη.

Στο σπίτι βρέθηκε ο σκύλος του σε κατάσταση στρες, αφού παρέμεινε κλεισμένος μέσα στο διαμέρισμα για μέρες, χωρίς φαγητό και δίπλα στο νεκρό αφεντικό του.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο κίνησαν αμέσως τη διαδικασία για τη φιλοξενία του σκύλου στο Κυνοκομείο, ενώ για τον νεκρό 43χρονο και τα αίτια του θανάτου του, θα αποφανθεί ο Ιατροδικαστής.https://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.