Νέο θύμα βίας «γνωστών – αγνώστων» στην Κίσσαμο: Τον ξυλοκόπησαν και πυροβόλησαν στο σπίτι του

Ημερομηνία:

Σκηνές άγριας Δύσης εκτυλίχθηκαν για άλλη μια φορά σε χωριό του Δήμου Κισσάμου από μια από τις λίγες ομάδες παραβατικών ανθρώπων, που απασχολούν συνέχεια τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές με τη βίαιη και επικίνδυνη δράση τους, χωρίς ωστόσο τίποτα να φαίνεται ικανό για να τους σταματήσει.
Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι ο άνθρωπος που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση δύο ατόμων, πούλησε το χωράφι του σε άλλο πρόσωπο και όχι στους διώκτες του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Χανίων, στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης, τα δύο άτομα σταμάτησαν έξω από το σπίτι του ανυποψίαστου θύματος και κόρναραν για να βγει έξω.
Όταν τους είπε ότι πούλησε το χωράφι του, βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με μια «κατσούνα» στο κεφάλι, στην πλάτη και σε όλο του το σώμα.

Έντρομος ο άνθρωπος κατάφερε να μπει στο σπίτι του και στη συνέχεια να καταγγείλει το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Κισσάμου, που έδρασε άμεσα, σχηματίζοντας δικογραφία και αναζητώντας τους δράστες, που στο μεταξύ είχαν γίνει «καπνός».

Το επεισόδιο ωστόσο, δεν έληξε με τον άγριο ξυλοδαρμό. Γύρω στις 3 το πρωί, δύο άτομα, πέρασαν έξω από το σπίτι του θύματος της επίθεσης και έριξαν τρεις πυροβολισμούς, δύο με καραμπίνα και έναν με πιστόλι.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η σφαίρα και τα σκάγια διαπέρασαν την είσοδο του σπιτιού και έφτασαν μέχρι στο παράθυρο του παιδιού του θύματος.

“Από τύχη δεν σκότωσαν εμένα, τη γυναίκα ή τα παιδιά μας”, δήλωσε συγκλονισμένος ο άνθρωπος, που καταγγέλλει ότι μια χούφτα επικίνδυνων ατόμων, τρομοκρατούν συστηματικά όλη την περιοχή, με αδεσποτία, ξυλοδαρμούς, απειλές και πολλά ακόμα, γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των φιλήσυχων κατοίκων της περιοχής, που δηλώνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα νόμιμα μέσα, για να σταματήσει ο κύκλος της βίας που -δυστυχώς- καλά κρατεί στην περιοχή, παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σοβαρό επεισόδιο σε σχολείο της Κρήτης: Εκπαιδευτικός...

Έντονη ανησυχία προκαλεί νέο σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας που...

Πολιτική συγκέντρωση-κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΤΕ Χανίων...

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ κόβει την πίτα...

Σοβαρό επεισόδιο σε σχολείο της Κρήτης: Εκπαιδευτικός...

Έντονη ανησυχία προκαλεί νέο σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας που...

Πολιτική συγκέντρωση-κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΤΕ Χανίων...

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ κόβει την πίτα...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2026: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο

Την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026 εορτάζεται η Ημέρα Ασφαλούς...

Κτηνοτρόφοι από την Κρήτη στο Μαξίμου για ευλογιά και σχέδιο ανασυγκρότησης

Αναμένεται να κατατεθεί αίτημα για καθολικό εμβολιασμό στα κοπάδια. Στο...

ΑΑΔΕ: «Big Brother» σε όλες τις συναλλαγές με πρόσβαση στις τράπεζες!

Η Αρχή θέλει να πατάξει τη φοροδιαφυγή και ετοιμάζει......

Ενδοοικογενειακή βία: Αύξηση των περιστατικών – Δύο τη μέρα καταγράφονται στο Ηράκλειο

60 περιστατικά σε μόλις ένα μήνα! Ανησυχητικά είναι τα περιστατικά...