Νίκος Ηγουμενίδης: «Ο Υπουργός Υγείας να αποσύρει μόνιμα και όχι προσωρινά την ανάλγητη διάταξη για τους ανασφάλιστους»

Ημερομηνία:

«Υπό το βάρος της λαϊκής πίεσης και των κοινωνικών αντιδράσεων η Κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε μια αναδίπλωση: Αποσύρει προσωρινά – μέχρι 30 Απριλίου – το μέτρο του αποκλεισμού των ανασφάλιστων συμπολιτών μας από τη συνταγογράφηση μέσα από τους ιδιώτες γιατρούς.

Ωστόσο, δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό. Όπως ξεκαθαρίζει το Υπουργείο Υγείας στην ίδια ανακοίνωση επί λέξει, «το μέτρο της συνταγογράφησης για τους ανασφάλιστους θα ισχύσει κανονικά».

Γίνεται επομένως φανερό ότι η Κυβέρνηση επιδιώκει απλώς να αμβλύνει τις εντυπώσεις. Πρόκειται για μια εμμονή και μια ιδεοληψία απέναντι σε μια από τις πλέον ευάλωτες ομάδες που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία η σημερινή Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη επιδιώκει να αφήσει χωρίς κανένα δίκτυ προστασίας.

Η Κυβέρνηση οφείλει μέχρι τη λήξη αυτής της βραχύβιας παράτασης αφενός να ακούσει το επόμενο διάστημα τους ιατρικούς και κοινωνικούς φορείς, και αφετέρου να αποσύρει μόνιμα, και όχι προσωρινά, αυτή την κοινωνικά ανάλγητη απόφαση. Είναι αδιανόητο εν μέσω ακρίβειας και πανδημίας η Κυβέρνηση να συντείνει με τις ιδεοληψίες της σε νέες στρατιές ανασφάλιστων πολιτών»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Αιτήσεις ακύρωσης και για τις...

Οι άδειες που δόθηκαν για επτά ιδιωτικά πανεπιστήμια ήταν...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα...

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Αιτήσεις ακύρωσης και για τις...

Οι άδειες που δόθηκαν για επτά ιδιωτικά πανεπιστήμια ήταν...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα...

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος στον «ενεργειακό τουρισμό» των κακοπληρωτών – Πότε μπλοκάρεται η αλλαγή παρόχου

«Μπλόκο» στην αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας για καταναλωτές που...

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Παρασκευή 21 Αυγούστου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή...

Κρήτη: Έστησαν ανθρώπινη αλυσίδα στον ΒΟΑΚ για να σώσουν εξαντλημένο γύπα! (video)

Μια ξεχωριστή ανθρώπινη αλυσίδα βοήθειας στήθηκε το απόγευμα της...

Κρήτη: Σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης σε Φαιστό και Κνωσό – Σε πραγματικό χρόνο η εικόνα στην Πυροσβεστική

Στο νέο εκτεταμένο δίκτυο πυρανίχνευσης σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της...