Νίκος Ηγουμενίδης: «Ο Υπουργός Υγείας να αποσύρει μόνιμα και όχι προσωρινά την ανάλγητη διάταξη για τους ανασφάλιστους»

Ημερομηνία:

«Υπό το βάρος της λαϊκής πίεσης και των κοινωνικών αντιδράσεων η Κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε μια αναδίπλωση: Αποσύρει προσωρινά – μέχρι 30 Απριλίου – το μέτρο του αποκλεισμού των ανασφάλιστων συμπολιτών μας από τη συνταγογράφηση μέσα από τους ιδιώτες γιατρούς.

Ωστόσο, δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό. Όπως ξεκαθαρίζει το Υπουργείο Υγείας στην ίδια ανακοίνωση επί λέξει, «το μέτρο της συνταγογράφησης για τους ανασφάλιστους θα ισχύσει κανονικά».

Γίνεται επομένως φανερό ότι η Κυβέρνηση επιδιώκει απλώς να αμβλύνει τις εντυπώσεις. Πρόκειται για μια εμμονή και μια ιδεοληψία απέναντι σε μια από τις πλέον ευάλωτες ομάδες που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία η σημερινή Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη επιδιώκει να αφήσει χωρίς κανένα δίκτυ προστασίας.

Η Κυβέρνηση οφείλει μέχρι τη λήξη αυτής της βραχύβιας παράτασης αφενός να ακούσει το επόμενο διάστημα τους ιατρικούς και κοινωνικούς φορείς, και αφετέρου να αποσύρει μόνιμα, και όχι προσωρινά, αυτή την κοινωνικά ανάλγητη απόφαση. Είναι αδιανόητο εν μέσω ακρίβειας και πανδημίας η Κυβέρνηση να συντείνει με τις ιδεοληψίες της σε νέες στρατιές ανασφάλιστων πολιτών»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το πλάνο τετραετίας της κυβέρνησης στη ΔΕΘ...

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία πρώτη απάντηση της κυβέρνησης σε...

Ασφαλιστικές εισφορές: Το σχέδιο για το νέο...

Τι προβλέπουν τα δύο επικρατέστερα σενάρια - Στη ΔΕΘ...

Το πλάνο τετραετίας της κυβέρνησης στη ΔΕΘ...

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία πρώτη απάντηση της κυβέρνησης σε...

Ασφαλιστικές εισφορές: Το σχέδιο για το νέο...

Τι προβλέπουν τα δύο επικρατέστερα σενάρια - Στη ΔΕΘ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δωρεάν διακοπές, ιαματικός τουρισμός, εκδρομές και θέατρο: Η δεύτερη ευκαιρία του ΟΠΕΚΑ από 7 Σεπτεμβρίου

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ενημερώνει...

Μπόνους και κίνητρα για τη στέγαση εκπαιδευτικών

Δήμοι, φορείς και ιδιώτες αναλαμβάνουν πρωτοβουλία: επιδόματα ενοικίου και...

«Παγκόσμια πρωτεύουσα» της επιστήμης το Ηράκλειο: Πάνω από 700 ερευνητές σε διεθνές συνέδριο

Το Ηράκλειο της Κρήτης ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από...

Το πλάνο τετραετίας της κυβέρνησης στη ΔΕΘ – Ποιοι ωφελούνται και οι παρεμβάσεις «έκπληξη»

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία πρώτη απάντηση της κυβέρνησης σε...