Νίκος Ηγουμενίδης: «Ο Υπουργός Υγείας να αποσύρει μόνιμα και όχι προσωρινά την ανάλγητη διάταξη για τους ανασφάλιστους»

Ημερομηνία:

«Υπό το βάρος της λαϊκής πίεσης και των κοινωνικών αντιδράσεων η Κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε μια αναδίπλωση: Αποσύρει προσωρινά – μέχρι 30 Απριλίου – το μέτρο του αποκλεισμού των ανασφάλιστων συμπολιτών μας από τη συνταγογράφηση μέσα από τους ιδιώτες γιατρούς.

Ωστόσο, δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό. Όπως ξεκαθαρίζει το Υπουργείο Υγείας στην ίδια ανακοίνωση επί λέξει, «το μέτρο της συνταγογράφησης για τους ανασφάλιστους θα ισχύσει κανονικά».

Γίνεται επομένως φανερό ότι η Κυβέρνηση επιδιώκει απλώς να αμβλύνει τις εντυπώσεις. Πρόκειται για μια εμμονή και μια ιδεοληψία απέναντι σε μια από τις πλέον ευάλωτες ομάδες που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία η σημερινή Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη επιδιώκει να αφήσει χωρίς κανένα δίκτυ προστασίας.

Η Κυβέρνηση οφείλει μέχρι τη λήξη αυτής της βραχύβιας παράτασης αφενός να ακούσει το επόμενο διάστημα τους ιατρικούς και κοινωνικούς φορείς, και αφετέρου να αποσύρει μόνιμα, και όχι προσωρινά, αυτή την κοινωνικά ανάλγητη απόφαση. Είναι αδιανόητο εν μέσω ακρίβειας και πανδημίας η Κυβέρνηση να συντείνει με τις ιδεοληψίες της σε νέες στρατιές ανασφάλιστων πολιτών»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οι δικηγόροι ζητούν την κατάργηση διατάξεων της...

Η ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 89 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Οι δικηγόροι ζητούν την κατάργηση διατάξεων της...

Η ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 89 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι δικηγόροι ζητούν την κατάργηση διατάξεων της Κ.Υ.Α. για τη μετανάστευση

Η ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων...

«Ραγδαία ενίσχυση» του El Niño και ακραία καιρικά φαινόμενα: Πότε θα χτυπήσει την Ευρώπη;

Το El Niño επιστρέφει δριμύτερο, απειλώντας τον πλανήτη με...

Συνελήφθη ο αγροτικός γιατρός του Καστελόριζου μετά από μήνυση του δημάρχου – Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο μοναδικός αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο συνελήφθη για συκοφαντική...