Νίκος Καλλέργης: «Να ενισχύσουμε τη Φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη»

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει διατελέσει με επιτυχία δημοτικός και περιφερειακός σύμβουλος, υπήρξε από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά τώρα ένωσε τις δυνάμεις του με την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Αίσθηση έχει προκαλέσει στον κεντροδεξιό χώρο η υποψηφιότητα του Νίκου Καλλέργη με το κόμμα «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Ευρωβουλή.

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει διατελέσει με επιτυχία δημοτικός και περιφερειακός σύμβουλος, υπήρξε από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή του Ηρακλείου αλλά, όπως ο ίδιος έχει γράψει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «το κόμμα εξουσίας που υπερασπιζόμουν και αγωνιζόμουν, πλέον δεν ακολουθεί τα ιδανικά και τις αξίες με βάση τις οποίες θεμελιώθηκε και μεγαλούργησε.

Εγώ, όπως και χιλιάδες άλλοι ψηφοφόροι, νιώθουμε ότι εξαπατηθήκαμε και αφού συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν σεβάστηκαν τους ψηφοφόρους τους δεν έχουμε και εμείς πλέον κανένα λόγο να τους στηρίζουμε».

Ο Νίκος Καλλέργης δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Γεννημένος στην Κρήτη, μιλάει με υπερηφάνεια την ντοπιολαλιά της, και με την υποψηφιότητα του, όπως αναφέρει και το προεκλογικό φυλλάδιό του, θέλει να στείλει ένα μήνυμα στα κέντρα των αποφάσεων, για τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, την πληθυσμιακή αλλαγή της χώρας και, πάνω από όλα, την ενίσχυση της ελληνικής παραδοσιακής οικογένειας, με τις πατροπαράδοτες αξίες και ιδανικά με τα οποία έχει γαλουχηθεί από γενιά σε γενιά.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής συμμετείχε πρόσφατα σε περιοδεία της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην Κρήτη με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι εντυπωσιακή. Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα μέχρι τις Ευρωεκλογές ο Νίκος Καλλέργης εντείνει τις συναντήσεις του με τους πολίτες, ενώ τις τελευταίες ημέρες θα βρεθεί στο νησί του, το οποίο τον έχει τιμήσει κατ’ επανάληψη στις εκλογικές διαδικασίες.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.