Ντόρα Μπακογιάννη: Από τον Γλέζο στον Κόκκαλη, αυτή είναι η πορεία της Αριστεράς

Ημερομηνία:

Μιλώντας στον Σκάι, η κ. Μπακογιάννη σχολίασε και την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο των ευροεκλογών τον Πέτρο Κόκκαλη.

«Από τον Γλέζο στον Κόκκαλη αυτή είναι η πορεία της Αριστεράς στην Ελλάδα», είπε τονίζοντας πως ο Πέτρος Κόκκαλης «δεν ταυτίζεται με την διαπλοκή αλλά είναι ο ίδιος η διαπλοκή».

Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας ενδέχεται να προχωρήσει σε εθνικές εκλογές τον Μάιο ή τον Ιούνιο μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές θα είναι μεγάλη και ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορέσει να το αντέξει.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για την πρώτη κατοικία, η Κα Μπακογιάννη, διευκρίνισε πως πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας είναι να ψηφίσει το νομοσχέδιο εντούτοις σε κάθε περίπτωση υπογράμμισε την αναγκαιότητα να δοθεί κίνητρο στους συνεπείς δανειολήπτες θέτοντας ως παράδειγμα αυτού τη μείωση του επιτοκίου.

«Αν τα 30 εκατομμύρια που δίνονται ως μπόνους στις τράπεζες με την τροπολογία του κου Τσακαλώτου μπορούν να δοθούν στους συνεπείς φορολογουμένους ουσιαστικά θα είναι μια δόση λιγότερη», τόνισε.

Όσον αφορά τα εθνικά θέματα η βουλευτής της ΝΔ περιέγραψε με μελανά χρώματα την στάση της κυβέρνησης λέγοτνας πως μετά τις εκλογές στην Τουρκία,«πρέπει να εκτιμήσουμε που το πάει ο Ερντογάν», καθώς η ίδια -όπως παραδέχθηκε- πάντα φοβάται ένα ατύχημα στα Ελληνοτουρκικά, ιδιαίτερα μάλιστα καθώς «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα σε επίπεδο διαλόγου».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αύριο στο Θησείο τα αποκαλυπτήρια του κόμματος...

Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του κόμματος του Αλέξη...

Βουλή: Ανανεώθηκε για τρίτη φορά η θητεία...

Ο Γιάννης Στουρνάρας γίνεται ο πρώτος διοικητής της Τράπεζας...

Αύριο στο Θησείο τα αποκαλυπτήρια του κόμματος...

Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του κόμματος του Αλέξη...

Βουλή: Ανανεώθηκε για τρίτη φορά η θητεία...

Ο Γιάννης Στουρνάρας γίνεται ο πρώτος διοικητής της Τράπεζας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ExxonMobil: Τι παίζει με τα θαλάσσια blocks της Κρήτης

Κόντρα Παπασταύρου - ΠΑΣΟΚ για την παραχώρηση της ExxonMobil...

Αύριο στο Θησείο τα αποκαλυπτήρια του κόμματος Τσίπρα

Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του κόμματος του Αλέξη...

Πάμπλουτοι Ινδοί «βλέπουν» την Κρήτη ως τουριστικό παράδεισο

Εκδήλωση ξενοδόχων και ελληνο-ινδικού Επιμελητηρίου στο Ηράκλειο. Οι νέες προοπτικές,...

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αναίρεση για την αποφυλάκισή του από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Η υπόθεση θα εισαχθεί πλέον στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο...