Ντόρα Μπακογιάννη: Από τον Γλέζο στον Κόκκαλη, αυτή είναι η πορεία της Αριστεράς

Ημερομηνία:

Μιλώντας στον Σκάι, η κ. Μπακογιάννη σχολίασε και την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο των ευροεκλογών τον Πέτρο Κόκκαλη.

«Από τον Γλέζο στον Κόκκαλη αυτή είναι η πορεία της Αριστεράς στην Ελλάδα», είπε τονίζοντας πως ο Πέτρος Κόκκαλης «δεν ταυτίζεται με την διαπλοκή αλλά είναι ο ίδιος η διαπλοκή».

Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας ενδέχεται να προχωρήσει σε εθνικές εκλογές τον Μάιο ή τον Ιούνιο μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές θα είναι μεγάλη και ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορέσει να το αντέξει.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για την πρώτη κατοικία, η Κα Μπακογιάννη, διευκρίνισε πως πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας είναι να ψηφίσει το νομοσχέδιο εντούτοις σε κάθε περίπτωση υπογράμμισε την αναγκαιότητα να δοθεί κίνητρο στους συνεπείς δανειολήπτες θέτοντας ως παράδειγμα αυτού τη μείωση του επιτοκίου.

«Αν τα 30 εκατομμύρια που δίνονται ως μπόνους στις τράπεζες με την τροπολογία του κου Τσακαλώτου μπορούν να δοθούν στους συνεπείς φορολογουμένους ουσιαστικά θα είναι μια δόση λιγότερη», τόνισε.

Όσον αφορά τα εθνικά θέματα η βουλευτής της ΝΔ περιέγραψε με μελανά χρώματα την στάση της κυβέρνησης λέγοτνας πως μετά τις εκλογές στην Τουρκία,«πρέπει να εκτιμήσουμε που το πάει ο Ερντογάν», καθώς η ίδια -όπως παραδέχθηκε- πάντα φοβάται ένα ατύχημα στα Ελληνοτουρκικά, ιδιαίτερα μάλιστα καθώς «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα σε επίπεδο διαλόγου».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μπακογιάννη: Ο Λαζαρίδης θα έπρεπε να διευκολύνει...

«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» λέει για την υπόθεση...

Κυβέρνηση σε παρακμή: Το Μαξίμου απέναντι σε...

Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ποιοτική κρίση αξιοπιστίας....

Μπακογιάννη: Ο Λαζαρίδης θα έπρεπε να διευκολύνει...

«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» λέει για την υπόθεση...

Κυβέρνηση σε παρακμή: Το Μαξίμου απέναντι σε...

Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ποιοτική κρίση αξιοπιστίας....
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τραγωδία στον Κολωνό: Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα

Η πυρκαγιά εξακολουθεί να καίει, έχοντας ήδη προκαλέσει σημαντικές...

Δήμος Πλατανιά:«Εγκαίνια της έκθεσης σύγχρονης τέχνης «ΚΥΘέΡΙΑ ΑΦΡΟΔίΤΗ ΙΙ

Από το Κρυφό Ερωτικό Πάθος στη Διαδικτυακή Αναζήτηση του...

Ρέθυμνο:Με προβληματισμό και αγωνία ανοίγει για τους εργαζόμενους η τουριστική σεζόν

Με προβληματισμό και αγωνία ανοίγει για τους εργαζόμενους η...