Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Κρήτη θα συνεχίσει να δίνει το μήνυμα στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Ημερομηνία:

Από το Ρέθυμνο η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η «Κρήτη θα συνεχίσει να δίνει το μήνυμα στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου βρίσκεται η κ. Μπακογιάννη, η οποία παρίσταται στην διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε την κρισιμότητα μιας ισχυρής και ικανής εκπροσώπησης της Ελλάδας στις Βρυξέλλες και το Ευρωκοινοβούλιο, ενώ τόνισε ότι η επόμενη «Ευρωβουλή θα πάρει σημαντικές αποφάσεις που αφορούν και το νησί».

Μπακογιάννη στο Ρέθυμνιο

Την ίδια ώρα η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την αισιοδοξία της τονίζοντας πως: «Η Κρήτη θα συνεχίσει να δίνει το μήνυμα στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη», προσθέτοντας πως οι: «Έλληνες θα προσέλθουν στις κάλπες και θα εκλέξουν χρήσιμους ανθρώπους».

Παράλληλα η κ. Μπακογιάννη επεσήμανε πως τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων, είναι καθοριστικά μπροστά στις κρίσιμες αποφάσεις που έρχονται.

Μπακογιάννη στο Ρέθυμνο

Την ίδια ώρα σχολίασε την υπόθεση που εξελίσσεται σε σχέση με το πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη υπογραμμίζοντας πως: «η αυτονόητη υποχρέωσή του για το πόθεν έσχες έγινε σίριαλ, όπως είχε κάνει και με την στρατιωτική του θητεία».

Μπακογιάννη στο Ρέθυμνο

neakriti.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Mε φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου και προσφορά υπηρεσιών...

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης και η...

Ρέθυμνο:Εορταστική εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού...

Εορταστική εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού των...

Ρέθυμνο:Mε φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου και προσφορά υπηρεσιών...

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης και η...

Ρέθυμνο:Εορταστική εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού...

Εορταστική εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού των...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αγρότες: Επιστροφή στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ – Ποιοι απαλλάσσονται από πρόστιμα και δηλώσεις

Νέα ρύθμιση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών δίνει τη...

Επαναπατρισμός θησαυρών: Επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 αρχαιότητες που είχαν κλαπεί από αρχαιοκάπηλους

Στην Ελλάδα επέστρεψαν 26 αρχαία αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί...

Ο Μανώλης Κονταρός μιλάει για τους απόδημους Κρήτες

Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης είναι ο καλεσμένος στο 7ο...