Ντόρα Μπακογιάννη / Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες – «Ο Μητσοτάκης πρέπει να παρκάρει κάποια καλάμια»

«Σε κάθε κυβέρνηση υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι» είπε με νόημα η βουλευτής της ΝΔ – Τι είπε για ενδεχόμενο ανασχηματισμό

Τη δική της ερμηνεία για τη ραγδαία εκλογική υποχώρηση της ΝΔ στις ευρωεκλογές αλλά και για το ιστορικό ποσοστό της αποχής, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, στέλνοντας μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

«Υπάρχουν αυτοί που αδιαφόρησαν, υπάρχουν αυτοί που συνειδητά δεν πήγαν και ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα, καθώς και άλλοι που είπαν “παιδιά, καιρός να παρκάρουν κάποια καλάμια”, τα οποία βεβαίως υπάρχουν» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ. «Αυτά τώρα ο πρωθυπουργός θα κοιτάξει να τα παρκάρει» συμπλήρωσε.

«Κακά τα ψέματα, σε κάθε κυβέρνηση υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι» συνέχισε η Ντόρα Μπακογιάννη. Όπως είπε, η κριτική της αφορά και τους υπουργούς αλλά και τους ανθρώπους του κρατικού μηχανισμού. «Οι γενικοί γραμματείς κρίνονται και οφείλουν να λογοδοτούν, κι ας είναι διορισμένοι και ας μην είναι αιρετοί» είπε.

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα «καλάμια» η γαλάζια βουλευτής απάντησε ευθέως: «Βεβαίως να πάνε σπίτι τους. Ο πρωθυπουργός θα τα εξετάσει όλα αυτά και στην ώρα τους θα πάρει τις αποφάσεις του».

Πάντως, για το ζήτημα του επερχόμενου ανασχηματισμού η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίστηκε αντίθετη σε αλλαγές που θα έχουν στόχο να δείξουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε το μήνυμα των εκλογών. «Θεωρώ ότι θα ήταν τεράστιο λάθος να μπούμε στη λογική που υπήρξε κάποια στιγμή στη ΝΔ επί Σαμαρά, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, όπου έγινε ένας ανασχηματισμός για να δοθεί δήθεν πολιτικό μήνυμα. Αυτό μας στοίχισε τελικά στις εκλογές και μας στοίχισε πάρα πολύ» είπε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.