Γιατί η Ντόρα Μπακογιάννη πάει παντού με τους κουραμπιέδες της [Vid]

Τι απάντησε στην ερώτηση αν μαγειρεύει τόσο καλά όσο η Μαρίκα και τι είπε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την κρίση στην Τουρκία

Γιατί η Ντόρα Μπακογιάννη πάει παντού με τους κουραμπιέδες της – Τι απάντησε στην ερώτηση αν μαγειρεύει τόσο καλά όσο η Μαρίκα (Βίντεο)

Μαζί με τους κουραμπιέδες της (όπως είχε κάνει και το 2019), η Ντόρα Μπακογιάννη πήγε δώρο στους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Σκάι και το βιβλίο με τις συνταγές της μητέρας της, Μαρίκας Μητσοτάκη, που παρουσιάστηκε πριν από μερικές μέρες.

Η συζήτηση άρχισε με τις περίφημες συνταγές της Μαρίκας, και το αν η Ντόρα Μπακογιάννη φτάνει μαγειρικά τη μητέρα της. «Με πολύ κόπο» ήταν η απάντησή της, αποκαλύπτοντας ότι καλύτερες μαγείρισσες από εκείνη είναι η αδερφή της Κατερίνα και η κόρη της, Αλεξία.

«Τα καταφέρνω περισσότερο στους κουραμπιέδες, γι’ αυτό πάω και μοιράζω κουραμπιέδες», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και στην ερώτηση της δημοσιογράφου Μαρίας Αναστασοπούλου αν της έχει ειπωθεί μέσα στην οικογένεια «Ντόρα, δεν μαγειρεύεις σαν τη Μαρίκα», η απάντηση ήταν… άμεση: «εννοείται».

Και πως το αντιμετωπίζει; «Με ψυχραιμία και κατανόηση», απάντησε η κ. Μπακογιάννη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.