Η Ντουντουνάκη Προκρίθηκε στον τελικό των 50μ. πεταλούδα

Ημερομηνία:

Το εισιτήριο για τον τελικό των 50μ. πεταλούδα εξασφάλισε η Αννα Ντουντουνάκη, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ρώμης. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια τερμάτισε τρίτη στην πρώτη ημιτελική σειρά με 26.11 και πέρασε στον αυριανό (13/9, 19:17) τελικό με τον έκτο χρόνο.

Η 27χρονη Χανιώτισσα έχει ρεκόρ 25.65 από το 2021, όταν είχε πάρει την τέταρτη θέση στην αντίστοιχη διοργάνωση της Βουδαπέστης, και θα προσπαθήσει να πλησιάσει αυτή την επίδοση, έστω κι αν δεν βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση όσο πέρυσι.

Το απόλυτο φαβορί του αγωνίσματος, η Σουηδή Σάρα Σιέστρεμ, έκανε 25.10 και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πανηγυρίσει αύριο τον πέμπτο ευρωπαϊκό της τίτλο στα 50μ. πεταλούδα.

Καθαρά δεύτερη των ημιτελικών ήταν η Γαλλίδα Μαρί Γουατέλ με 25.63 και ακολούθησαν η Σουηδή Λουίζ Χάνσον (25.91), η Ολλανδή Μάικε Ντε Βάαρντ (25.97) και η Πολωνή Αννα Ντόβγκιερτ (26.03). Την οκτάδα συμπληρώνουν η Πολωνή Παουλίνα Πέντα (26.17) και η Ολλανδή Κιμ Μπους (26.17)

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Χανίων:Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού στο Θέρισο

Περισσότεροι από 5 τόνοι απορριμμάτων απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία...

Χανιά:Καλεσμα Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών στην πορεια για...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ Ούτε στα σχολειά μας,ούτε πουθενά...

Δήμος Χανίων:Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού στο Θέρισο

Περισσότεροι από 5 τόνοι απορριμμάτων απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία...

Χανιά:Καλεσμα Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών στην πορεια για...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ Ούτε στα σχολειά μας,ούτε πουθενά...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Σημαντικά θέματα για έργα στο Δήμο Μαλεβιζίου ενέκρινε η Δημοτική Επιτροπή

Μεν. Μποκέας: «Έκτακτες συνεδριάσεις όποτε είναι απαραίτητο για να...

Ανακοίνωση KNE για τα 12 χρόνια από την Δολοφονία του Παύλου Φύσσα

12 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα Τσακίζουμε τον...