Η Ντουντουνάκη Προκρίθηκε στον τελικό των 50μ. πεταλούδα

Ημερομηνία:

Το εισιτήριο για τον τελικό των 50μ. πεταλούδα εξασφάλισε η Αννα Ντουντουνάκη, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ρώμης. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια τερμάτισε τρίτη στην πρώτη ημιτελική σειρά με 26.11 και πέρασε στον αυριανό (13/9, 19:17) τελικό με τον έκτο χρόνο.

Η 27χρονη Χανιώτισσα έχει ρεκόρ 25.65 από το 2021, όταν είχε πάρει την τέταρτη θέση στην αντίστοιχη διοργάνωση της Βουδαπέστης, και θα προσπαθήσει να πλησιάσει αυτή την επίδοση, έστω κι αν δεν βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση όσο πέρυσι.

Το απόλυτο φαβορί του αγωνίσματος, η Σουηδή Σάρα Σιέστρεμ, έκανε 25.10 και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πανηγυρίσει αύριο τον πέμπτο ευρωπαϊκό της τίτλο στα 50μ. πεταλούδα.

Καθαρά δεύτερη των ημιτελικών ήταν η Γαλλίδα Μαρί Γουατέλ με 25.63 και ακολούθησαν η Σουηδή Λουίζ Χάνσον (25.91), η Ολλανδή Μάικε Ντε Βάαρντ (25.97) και η Πολωνή Αννα Ντόβγκιερτ (26.03). Την οκτάδα συμπληρώνουν η Πολωνή Παουλίνα Πέντα (26.17) και η Ολλανδή Κιμ Μπους (26.17)

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στις φυλακές Αγυιάς...

Τέσσερις κρατούμενοι που ήθελαν να αλλάξουν πτέρυγα έβαλαν φωτιά...

Χανιά: Ο Μανώλης Μητσιάς στο ιστορικό Καφέ...

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στο αυθεντικό ελληνικό τραγούδι...

Κρήτη: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στις φυλακές Αγυιάς...

Τέσσερις κρατούμενοι που ήθελαν να αλλάξουν πτέρυγα έβαλαν φωτιά...

Χανιά: Ο Μανώλης Μητσιάς στο ιστορικό Καφέ...

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στο αυθεντικό ελληνικό τραγούδι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΝΑΙ, ΡΕ ΟΦΗ! Το Κύπελλο στην Κρήτη μετά από 39 χρόνια!

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΦΗ! Ο Όμιλος επικράτησε 3-2 του...

Έτσι θα γίνει το Πανάνειο που θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή

Έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο...

Η «σπάνια» Αίτνα πονοκεφαλιάζει τους γεωλόγους

Το πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης δεν μπορεί να...