Η Ντουντουνάκη Προκρίθηκε στον τελικό των 50μ. πεταλούδα

Ημερομηνία:

Το εισιτήριο για τον τελικό των 50μ. πεταλούδα εξασφάλισε η Αννα Ντουντουνάκη, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ρώμης. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια τερμάτισε τρίτη στην πρώτη ημιτελική σειρά με 26.11 και πέρασε στον αυριανό (13/9, 19:17) τελικό με τον έκτο χρόνο.

Η 27χρονη Χανιώτισσα έχει ρεκόρ 25.65 από το 2021, όταν είχε πάρει την τέταρτη θέση στην αντίστοιχη διοργάνωση της Βουδαπέστης, και θα προσπαθήσει να πλησιάσει αυτή την επίδοση, έστω κι αν δεν βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση όσο πέρυσι.

Το απόλυτο φαβορί του αγωνίσματος, η Σουηδή Σάρα Σιέστρεμ, έκανε 25.10 και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πανηγυρίσει αύριο τον πέμπτο ευρωπαϊκό της τίτλο στα 50μ. πεταλούδα.

Καθαρά δεύτερη των ημιτελικών ήταν η Γαλλίδα Μαρί Γουατέλ με 25.63 και ακολούθησαν η Σουηδή Λουίζ Χάνσον (25.91), η Ολλανδή Μάικε Ντε Βάαρντ (25.97) και η Πολωνή Αννα Ντόβγκιερτ (26.03). Την οκτάδα συμπληρώνουν η Πολωνή Παουλίνα Πέντα (26.17) και η Ολλανδή Κιμ Μπους (26.17)

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με 24 θεματικές ενότητες και 65 εισηγητές...

Η Διασπορά επιστρέφει με ιδέες, εμπειρίες και προτάσεις για...

Συναυλία του Χανιώτη τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά που...

Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και ο Δήμος...

Με 24 θεματικές ενότητες και 65 εισηγητές...

Η Διασπορά επιστρέφει με ιδέες, εμπειρίες και προτάσεις για...

Συναυλία του Χανιώτη τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά που...

Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και ο Δήμος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι αριθμοί της ανήλικης παραβατικότητας – Πιο σκληρά και πιο βίαια τα εγκλήµατα

«ΤΑ ΝΕΑ» παρουσιάζουν στοιχεία για τις συλλήψεις και υποθέσεις...

Eurovision: Ο Καναδάς θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού από το 2027

Ο Καναδάς θα είναι πλήρες μέλρος της EBU με...

Μια δικαίωση με πολλά μηνύματα

Η απόφαση ήταν κόλαφος, εκδόθηκε στις 23 Ιουνίου από...