Ο Άγιος Βασίλης ήρθε με… κρουαζιερόπλοιο στο Ρέθυμνο!

Ψάρεμα, περίπατος, γυμναστική και μπάνιο στη θάλασσα ανήμερα των Χριστουγέννων
Ο Άγιος Βασίλης ήρθε με… κρουαζιερόπλοιο, εφέτος, στο Ρέθυμνο! Στην πόλη φύσηξε ασημένιος… άνεμος: Το πολυτελές Silver Wind έριξε… άγκυρα στο λιμάνι, εντυπωσιάζοντας κι αποζημιώνοντας – από την άποψη του θεάματος- όσες και όσους αποφάσισαν να περάσουν τις πρωινές ώρες των Χριστουγέννων στην παραλιακή ζώνη.

Ο περίπατος στην μαρίνα, απέκτησε άλλο νόημα: Οικογένειες και παρέες, φωτογραφίστηκαν με φόντο το μέλος του στόλου της εταιρίας Silversea.

Κατά μήκος του ποδηλατόδρομου και του πεζόδρομου πλησίον της πλατείας του Αγνώστου – αλλά και κάμποσα μέτρα ανατολικότερα ή και δυτικότερα προς το ενετικό λιμάνι, οι περαστικοί χάζευαν για αρκετά λεπτά το επιβλητικό, μήκους 156 μέτρων, κρουαζιερόπλοιο. Το Silver Wind θα παραμείνει “δεμένο” για αρκετές ημέρες ακόμη στο Ρέθυμνο.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, λίγος κόσμος έμεινε στην πόλη: η καλοκαιρία ευνόησε τους αθλούμενους και τους περιπατητές δίπλα στην θάλασσα.

Είχαμε και πιο τολμηρούς που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Δεκέμβρη. Η πιο ασφαλής και σίγουρη επιλογή ήταν ένας ξέγνοιαστος καφές κάτω από τον χειμωνιάτικο ήλιο.

Προς τη Σοχώρα, ένας κύριος έβγαζε βόλτα τον τετράποδο φίλο του, ένα χαριτωμένο σκυλάκι, ενώ ψαράδες βρέθηκαν το στέκι τους, ρίχνοντας πετονιές στη θάλασσα όπου καθρεπτίζονταν τα Λευκά (όνομα και πράγμα) Όρη!https://rethnea.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.