Ο Αλ. Μαρκογιαννάκης για τα προβλήματα κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ

Ημερομηνία:

Πριν ένα μήνα περίπου σημειώθηκε μεγάλη καθίζηση του δρόμου στο ύψος των Άπτερων (Μεγάλα Χωράφια), ωστόσο ακόμη δεν έχει προκριθεί κάποια λύση, όπως η διαπλάτυνση από τη νότια πλευρά του τμήματος του ΒΟΑΚ που είχε προτείνει η Περιφέρεια Κρήτης.

Αποτέλεσμα είναι οι οδηγοί που καθημερινά κινούνται από Χανιά προς Ηράκλειο και αντίστροφα να υπομένουν τεράστια ταλαιπωρία, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα Άπτερα, καθώς μετά την καθίζηση, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται εκ περιτροπής και ρυθμίζεται με φανάρι.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, επισήμανε:

«Είναι αδιανόητο να υπάρχει στην εθνική οδό φανάρι που να ρυθμίζει τη κίνηση των οχημάτων εκ περιτροπής. Οι οδηγοί αγανακτούν.
Είναι Απρίλης, πλησιάζει το Πάσχα αλλά και η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος με αποτέλεσμα η κίνηση να αναμένεται να γίνει ακόμη πιο χαοτική.
Η Περιφέρεια Κρήτης κρύβεται πίσω από γραφειοκρατικές διαδικασίες αντί να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες και εργασίες ώστε να αξιοποιηθεί ο διαθέσιμος χώρος και να εξυπηρετηθούν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίες.
Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καλογερής αναφέρθηκε πριν λίγες μέρες στη λύση της διαπλάτυνσης του δρόμου αξιοποιώντας το ρείθρο που υπάρχει από το νότιο τμήμα, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη λύση, θα εξασφαλίσει προσωρινά δύο ρεύματα κυκλοφορίας και δεν θα χρειαστεί πάνω από 1-2 ημέρες για να υλοποιηθεί.
Έχουν περάσει ήδη 5 μέρες και περιμένουμε….Πάλι τα γνωστά μπαλάκια ευθυνών πάνε πέρα δώθε μεταξύ Περιφέρειας και Υπουργείου;»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πού σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής το...

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν Κρήτη και Δωδεκάνησα το Σάββατο,...

Κρήτη:Μειώθηκε η ροή των κρατήσεων, παραμένει η...

Με τα πρώτα ξενοδοχεία να ανοίγουν την ερχόμενη εβδομάδα...

Πού σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής το...

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν Κρήτη και Δωδεκάνησα το Σάββατο,...

Κρήτη:Μειώθηκε η ροή των κρατήσεων, παραμένει η...

Με τα πρώτα ξενοδοχεία να ανοίγουν την ερχόμενη εβδομάδα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μετά τη Βουλγαρία και τη Σαουδική Αραβία: Ελληνική ασπίδα και στην Τουρκία

Οι συστοιχίες Patriot σε Κάρπαθο και Εβρο παρέχουν προστασία...

Ενοίκια: Όλες οι αλλαγές που θα ισχύσουν από 1η Απριλίου

Τα SOS για ενοικιαστές και ιδιοκτήτες Ενοίκια: Όλες οι αλλαγές...

Πού σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής το Σάββατο στην Κρήτη

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν Κρήτη και Δωδεκάνησα το Σάββατο,...

Μαρινέλλα – «Καμία φορά λέω να αλλάξω ουρανό»

Η Μαρινέλλα έζησε μια ζωή που μετρούσε για χίλιες....