Ο Αλ. Μαρκογιαννάκης για τα προβλήματα κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ

Ημερομηνία:

Πριν ένα μήνα περίπου σημειώθηκε μεγάλη καθίζηση του δρόμου στο ύψος των Άπτερων (Μεγάλα Χωράφια), ωστόσο ακόμη δεν έχει προκριθεί κάποια λύση, όπως η διαπλάτυνση από τη νότια πλευρά του τμήματος του ΒΟΑΚ που είχε προτείνει η Περιφέρεια Κρήτης.

Αποτέλεσμα είναι οι οδηγοί που καθημερινά κινούνται από Χανιά προς Ηράκλειο και αντίστροφα να υπομένουν τεράστια ταλαιπωρία, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα Άπτερα, καθώς μετά την καθίζηση, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται εκ περιτροπής και ρυθμίζεται με φανάρι.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, επισήμανε:

«Είναι αδιανόητο να υπάρχει στην εθνική οδό φανάρι που να ρυθμίζει τη κίνηση των οχημάτων εκ περιτροπής. Οι οδηγοί αγανακτούν.
Είναι Απρίλης, πλησιάζει το Πάσχα αλλά και η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος με αποτέλεσμα η κίνηση να αναμένεται να γίνει ακόμη πιο χαοτική.
Η Περιφέρεια Κρήτης κρύβεται πίσω από γραφειοκρατικές διαδικασίες αντί να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες και εργασίες ώστε να αξιοποιηθεί ο διαθέσιμος χώρος και να εξυπηρετηθούν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίες.
Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καλογερής αναφέρθηκε πριν λίγες μέρες στη λύση της διαπλάτυνσης του δρόμου αξιοποιώντας το ρείθρο που υπάρχει από το νότιο τμήμα, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη λύση, θα εξασφαλίσει προσωρινά δύο ρεύματα κυκλοφορίας και δεν θα χρειαστεί πάνω από 1-2 ημέρες για να υλοποιηθεί.
Έχουν περάσει ήδη 5 μέρες και περιμένουμε….Πάλι τα γνωστά μπαλάκια ευθυνών πάνε πέρα δώθε μεταξύ Περιφέρειας και Υπουργείου;»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στους δρόμους το Ηράκλειο για τον Παύλο...

Σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στις 19:00,...

Ρεκόρ Αυγούστου: Ελλάδα και Κύπρος οι top...

Μεταξύ των πόλεων, η Αθήνα, η Κρήτη, η Ρόδος...

Στους δρόμους το Ηράκλειο για τον Παύλο...

Σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στις 19:00,...

Ρεκόρ Αυγούστου: Ελλάδα και Κύπρος οι top...

Μεταξύ των πόλεων, η Αθήνα, η Κρήτη, η Ρόδος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στους δρόμους το Ηράκλειο για τον Παύλο Φύσσα: Μεγάλη συγκέντρωση την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στις 19:00,...

Σε λαϊκό προσκύνημα από την Κυριακή η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη: Η ανακοίνωση της οικογένειας

Η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη ανακοίνωσε πως η σορός...

«Θαυματουργή» η κολύμβηση για τους πόνους στη μέση – Μπείτε στο νερό

Η κολύμβηση δεν προσφέρει μόνο δροσιά το καλοκαίρι, αλλά...

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2027

Πρώτο μάθημα, με το οποίο θα κάνουν «πρεμιέρα» οι...