Ο Αλ. Μαρκογιαννάκης για τα προβλήματα κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ

Ημερομηνία:

Πριν ένα μήνα περίπου σημειώθηκε μεγάλη καθίζηση του δρόμου στο ύψος των Άπτερων (Μεγάλα Χωράφια), ωστόσο ακόμη δεν έχει προκριθεί κάποια λύση, όπως η διαπλάτυνση από τη νότια πλευρά του τμήματος του ΒΟΑΚ που είχε προτείνει η Περιφέρεια Κρήτης.

Αποτέλεσμα είναι οι οδηγοί που καθημερινά κινούνται από Χανιά προς Ηράκλειο και αντίστροφα να υπομένουν τεράστια ταλαιπωρία, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα Άπτερα, καθώς μετά την καθίζηση, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται εκ περιτροπής και ρυθμίζεται με φανάρι.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, επισήμανε:

«Είναι αδιανόητο να υπάρχει στην εθνική οδό φανάρι που να ρυθμίζει τη κίνηση των οχημάτων εκ περιτροπής. Οι οδηγοί αγανακτούν.
Είναι Απρίλης, πλησιάζει το Πάσχα αλλά και η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος με αποτέλεσμα η κίνηση να αναμένεται να γίνει ακόμη πιο χαοτική.
Η Περιφέρεια Κρήτης κρύβεται πίσω από γραφειοκρατικές διαδικασίες αντί να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες και εργασίες ώστε να αξιοποιηθεί ο διαθέσιμος χώρος και να εξυπηρετηθούν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίες.
Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καλογερής αναφέρθηκε πριν λίγες μέρες στη λύση της διαπλάτυνσης του δρόμου αξιοποιώντας το ρείθρο που υπάρχει από το νότιο τμήμα, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη λύση, θα εξασφαλίσει προσωρινά δύο ρεύματα κυκλοφορίας και δεν θα χρειαστεί πάνω από 1-2 ημέρες για να υλοποιηθεί.
Έχουν περάσει ήδη 5 μέρες και περιμένουμε….Πάλι τα γνωστά μπαλάκια ευθυνών πάνε πέρα δώθε μεταξύ Περιφέρειας και Υπουργείου;»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον...

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ολόκληρη η Κρήτη...

Σε κατηγορία κινδύνου 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης...

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον...

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ολόκληρη η Κρήτη...

Σε κατηγορία κινδύνου 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ελλάδα στις φλόγες: 33 συλλήψεις για εμπρησμό τις τελευταίες πέντε ημέρες

Οι 30 υποθέσεις αφορά σε αμέλεια και τρεις σε...

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον χρόνο

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Τραγική ειρωνεία στα Βίλια: Εθελοντής έσωζε σπίτια ενώ το δικό του γινόταν στάχτη [βίντεο]

Συγκλονίζει το δράμα εθελοντή δασοπυροσβέστη στα Βίλια, ο οποίος...