Ο «Χάρος» βγαίνει παγανιά στις παραλίες του κοροναϊού

Ημερομηνία:

Ένας δικηγόρος από τη Φλόριντα, ο Daniel Uhlfelder σχεδιάζει, από 1ης Μαΐου, να περιδιαβαίνει τις παραλίες της Πολιτείας του ντυμένος… «Βλοσυρός Θεριστής», Χάρος δηλαδή.

Σκοπός του είναι να προειδοποιεί τους συμπολίτες του σχετικά με τους κινδύνους που ενέχει το να μην τηρούν την επιβεβλημένη λόγω πανδημίας «κοινωνική απομόνωση».
Ωστόσο, σύμφωνα με το Bored Panda, σχεδιάζει να αξιοποιήσει την.. βόλτα του του και για να συγκεντρώσει χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών.

Είναι προφανές ότι έμπνευση του Daniel Uhlfelder για αμφίεση που θα παραπέμπει στον «Grim Reaper» ήταν η προ διετίας διαδραστική ανακοίνωση της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας για την προώθηση της ασφάλειας των λουομένων.

Η υπηρεσία Water Safety New Zealand εκτιμά ότι κάθε χρόνο πνίγονται εκεί περίπου 105 άνθρωποι -στην πλειονότητα, νεαροί που κολυμπούν μεθυσμένοι-, και βάφτισε κατάλληλα την ανακοίνωσή της: «Swim Reaper (Θεριστής Κολύμβησης)».

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Ελλάδα θα βγει πάλι τελευταία από την κρίση

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γαλλία: Εγκρίθηκε το δικαίωμα στην ευθανασία

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες από την...

«Μπλόκο» φον ντερ Λάιεν στα social media:...

Τι είπε η πρόεδρος της ΕΕ σε συνέντευξη Τύπου...

Γαλλία: Εγκρίθηκε το δικαίωμα στην ευθανασία

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες από την...

«Μπλόκο» φον ντερ Λάιεν στα social media:...

Τι είπε η πρόεδρος της ΕΕ σε συνέντευξη Τύπου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 23 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Περισσότερα από 23 εκατ. ευρώ μοίρασε το Πάμε Στοίχημα της Allwyn από τις 7 έως τις 13 Ιουλίου 2026, με τον μεγάλο νικητή στη Δάφνη να κερδίζει 14.124,32 ευρώ.

Εορτολόγιο 17 Ιουλίου: Μεγάλη γιορτή σήμερα – Ποιοι γιορτάζουν

Σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου τιμάται η μνήμη της Αγίας...