Ο Χρήστος Σπίρτζης έρχεται για τρεις μέρες στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Τριήμερη επίσκεψη στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος στο πλαίσιο της περιοδείας του αυτής θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Ηράκλειο.

Ο υπουργός Υποδομών θα φτάσει στην Κρήτη αύριο Κυριακή με πρώτο του σταθμό τα Χανιά, προκειμένου να ενημερωθεί και να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς την πορεία αποκατάστασης των εκτεταμένων καταστροφών που προκλήθηκαν στις υποδομές του νομού Χανίων από την πρόσφατη θεομηνία.

Ανήμερα της εθνικής επετείου, ο κ. Σπίρτζης θα επισκεφθεί το Ηράκλειο, προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Μετά τη λήξη της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί ενώπιον του, ο Υπουργός Υποδομών θα επιστρέψει στα Χανιά, όπου στις 5:00 το απόγευμα θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για τις εργασίες αποκατάστασης των συνεπειών από τις φυσικές καταστροφές της 24ης και 25ης Φεβρουαρίου.

Την επομένη, Τρίτη 26 Μαρτίου, θα βρίσκεται και πάλι στο Ηράκλειο, όπου στην Περιφέρεια Κρήτης, στις 12 το μεσημέρι, θα προχωρήσει σε εκτενή ενημέρωση σχετικά με τους διαγωνισμούς που αφορούν στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Με ειδήσεις η ανασκόπηση του Αλέξη...

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά! Όπως το είχα προαναγγείλει,...

Μενέλαος Μποκέας: «Σχεδιάζουμε τη σχολική στέγη του...

Τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής σχολικών υποδομών, με στόχο την...

Δήμος Ηρακλείου:Με ειδήσεις η ανασκόπηση του Αλέξη...

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά! Όπως το είχα προαναγγείλει,...

Μενέλαος Μποκέας: «Σχεδιάζουμε τη σχολική στέγη του...

Τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής σχολικών υποδομών, με στόχο την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το αποτύπωμα και η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά: Σημασία έχει να θυμόμαστε πώς έζησε Σημασία έχει...

Η Κρήτη και τα προϊόντα της στη SIAL Paris 2026

Νέες ευκαιρίες δικτύωσης και εμπορικών συνεργασιών για τις κρητικές επιχειρήσεις Με...

Μητσοτάκης για Σινά: «Αντιμετωπίζεται μια θεσμική εκκρεμότητα 1.500 ετών – Τι είπε για basketgate»

Τι αναφέρει ο πρωθυπουργός στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του Στις σημαντικότερες...

Η Περιφέρεια Κρήτης στη 2η Παγκόσμια Σύνοδο Γαστρονομίας στο Εκουαδόρ

Στο επίκεντρο η νέα γενιά, η ενίσχυση των τοπικών...