Ο δικηγόρος της οικογένειας Ξυλούρη στο MEGA:”Δεν πυροβόλησε ο Γιώργος Ξυλούρης”![Video]

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Γ.Ξ. στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Ο δικηγόρος της οικογένειας Ξυλούρη στο MEGA:”Δεν πυροβόλησε ο Γιώργος Ξυλούρης”![Video]

Ο Γιώργος Κοκοσάλης, δικηγόρος της οικογένειας του Γ.Ξ. μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση του φονικού στα Ανώγεια.

Ο πατέρας του Γ.Ξ. υποστήριξε πως οι σφαίρες προέρχονται όλες από το όπλο του κατηγορούμενου και προφυλακισθέντα, κάτι που έφερε την αντίδραση της οικογένειας Καλομοίρη.

Από πλευράς του, ο κ. Κοκοσάλης, ερωτηθείς γι αυτή τη δήλωση, αφού ξεκαθάρισε ότι η παρουσίαση του στην εκπομπή ήταν «επιταγή της οικογένειας, που έχει αποφασίσει να κρατήσει ήρεμους τόνους», ανέφερε πως: «η σπουδή της υπεράσπισης να διαψεύσει και να πει ότι το όπλο που παραδόθηκε είναι “μούφα”, επαληθεύει τους φόβους μας ότι ο άτυχος Γ. δεν πυροβόλησε.

Γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο δικαιολογείται η σπουδή. Θα έρθουν σίγουρα ανατροπές. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανακριτική διαδικασία. Το όπλο που παραδόθηκε στις Αρχές είναι το όπλο που είχε μαζί του ο Γ.Ξ»

Αν η βολή που σκότωσε τον 63χρονο δεν ταυτοποιείται από το όπλο το οποίο παρέδωσε η οικογένεια Ξ. δημιουργείται ένα κενό, τόνισε ο κ. Ευαγγελάτος, απευθυνόμενος στον δικηγόρο, ο οποίος τόνισε ότι «πρέπει να περιμένουμε τα εργαστηριακά και τις εκθέσεις του DNA.

Η οικογένεια γνωρίζει ακριβώς τι έχει γίνει και απλώς περιμένουμε τις εξελίξεις. Η ταυτοποίηση του όπλου θα πραγματοποιηθεί μέσω του DNA. Η άλλη πλευρά προσπαθεί να κάνει μια παγίδευση»

Ανέφερε δε, ότι υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.