Ο Δήμαρχος Ηρακλείου για την καθαίρεση αυθαιρέτων κατασκευών στο Κέντρο

Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός: «Η νομιμότητα θα τηρηθεί χωρίς εξαίρεση»

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου για την καθαίρεση αυθαιρέτων κατασκευών στο Κέντρο . Συνεχίστηκε χθες, Τρίτη 22 Ιανουαρίου η καθαίρεση αυθαίρετων κατασκευών …..

Συνεχίστηκε χθες, Τρίτη 22 Ιανουαρίου η καθαίρεση αυθαίρετων κατασκευών από κεντρικά καταστήματα εστίασης του Ηρακλείου, υπό την επίβλεψη της Δημοτικής Αστυνομίας και συνεργείων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε σχετικά:

«Έχω πει και άλλες φορές ότι αυτή η διαδικασία δεν μας είναι ευχάριστη. Ωστόσο είχαμε δώσει χρόνο στους καταστηματάρχες που αυθαιρετούσαν να τηρήσουν τα νόμιμα και να σεβαστούν την κανονιστική του Δήμου Ηρακλείου.
Όσοι δεν το έπραξαν, αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Επισημαίνω ότι τίθεται και θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού προς τους καταστηματάρχες που είναι νόμιμοι καθώς και ασέβειας προς τους δημότες, των οποίων η πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους παρεμποδίζεται. Και ξεκαθαρίζω , ότι η νομιμότητα θα τηρηθεί χωρίς εξαίρεση. Άλλωστε η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει εμπράκτως ότι προκειμένου να πράξει αυτό που κρίνει σωστό, δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος».

Τα σχόλια είναι κλειστά.