Ο Δήμαρχος Ηρακλείου βράβευσε τους εθελοντές εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού φροντιστηρίου

Ημερομηνία:

Τους εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ηρακλείου βράβευσε ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός με τη λήξη του σχολικού έτους 2020 -2021. Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουλίου στον εξωτερικό χώρο του καφέ Μαρίνα.

Ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Στέλα Αρχοντάκη απένειμαν επαίνους, σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο .

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά σας, που πολλές φορές αγγίζει τα όρια της αυταπάρνησης , και την βοήθεια προς τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Ευχαριστώ και όσους συνέβαλαν ώστε το Φροντιστήριο για μία ακόμα χρονιά και μάλιστα στην δύσκολη συγκυρία του κορονοιού, να συνεχίσει να προσφέρει στήριξη στους μαθητές του και ιδιαίτερα τον πρώην Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Αγγελάκη, τον συντονιστή του Φροντιστηρίου Βαγγέλη Κουτουμάνο και το μέλος του συντονιστικού Αμαλία Αντωνάκη» . Ο Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά μεταναστών που φέτος για πρώτη φορά ξεκίνησαν μαθήματα για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας. Μάλιστα κάποια απο τα παιδιά βρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης προκειμένου να ευχαριστήσουν τους δασκάλους και καθηγητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το έτος 2020-2021 έλαβαν μέρος στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου 165 μαθητές , 40 παιδιά μεταναστών για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και 51 εθελοντές εκπαιδευτικοί. Οι προετοιμασίες για την οργάνωση της επόμενης χρονιάς έχουν ξεκινήσει.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής εκδήλωσης στον...

Ανακοινώνονται με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, έκτακτες κυκλοφοριακές...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στο συνέδριο του Economist:...

Με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η συνολικά η Τοπική...

Ηράκλειο:Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής εκδήλωσης στον...

Ανακοινώνονται με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, έκτακτες κυκλοφοριακές...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στο συνέδριο του Economist:...

Με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η συνολικά η Τοπική...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέα έκκληση της Unesco για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Αρκετά κράτη μέλη της Unesco υποστήριξαν το ελληνικό αίτημα...

Επιστροφές εισφορών από τον e-ΕΦΚΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Σε νέα καταβολή επιστροφών προχωρά ο e-ΕΦΚΑ, επιστρέφοντας αχρεωστήτως...

Η Κρήτη ποντάρει στους Ινδικούς γάμους – Διαρκούν ως 7 μέρες, έχουν εκατοντάδες καλεσμένους

Ο γαμήλιος τουρισμός ως «όχημα» για είσοδο στην αγορά...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η έκθεση Τυχεροπούλου φέρνει ανατροπές

Σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξε η Τυχεροπούλου για...