Ο Δήμος Ανωγείων τιμά τη μνήμη του Ιωάννη Κ. Κεφαλογιάννη

Ο Δήμος Ανωγείων τιμά τη μνήμη του Ιωάννη Κ. Κεφαλογιάννη
ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Κεντρικός ομιλητής ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

Τον Ιωάννη Κ. Κεφαλογιάννη, τον εμβληματικό Ανωγειανό πολιτικό τιμά ο Δήμος Ανωγείων σε μεγάλη πολιτική εκδήλωση που θα γίνει στην γενέτειρά του και στο ανοιχτό θέατρο Νίκος Ξυλούρης την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 19:30 το απόγευμα.

Φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο σπουδαίος πολιτικός και ο Δήμος Ανωγείων με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου τιμά μια μακρά και σπουδαία πορεία προσφοράς στον τόπο.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Τον Γιάννη Κεφαλογιάννη συνέδεε βαθιά φιλία και εκτίμηση με τον πρώην Πρωθυπουργό. Υπήρξε στενός συνεργάτης του και ήταν από τους πρώτους που είχαν υπογράψει την υποψηφιότητά του για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Το δημοτικό συμβούλιο των Ανωγείων συνεκτιμώντας τη σπουδαία πορεία προσφοράς του Γιάννη Κεφαλογιάννη στο λαό του Ρεθύμνου και της χώρας ολόκληρης ως άνθρωπος, γιατρός και πολιτικός αποφάσισε να τον τιμήσει με την συμπλήρωση δέκα χρόνων από τότε που έφυγε.https://www.goodnet.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.