Ο Δήμος Χανίων τιμά την Ελληνική Επανάσταση

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων συμμετέχει στους εορτασμούς για την επέτειο από την Ελληνική Επανάσταση, που φέτος συμπληρώνει 200 χρόνια, με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Η ιδιαίτερη κατάσταση που επικρατεί, λόγω της πανδημίας, δεν επιτρέπει τους πατροπαράδοτους εορτασμούς, ωστόσο οι φετινές δράσεις του Δήμου διατηρούν τη λαμπρότητα και το φως που εκπέμπεται με το μήνυμα της επανάστασης. Το έμβλημα της Επανάστασης του 1821, αλλά και του έθνους μας έκτοτε, η Σημαία μας, κυματίζει με ξεχωριστή περηφάνια αυτές τις μέρες του χρόνου.

Έτσι, εμβληματικά μέρη των Χανίων, όπως ο Φάρος στο Ενετικό Λιμάνι και το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», φωτίζονται στα γαλανόλευκα χρώματα για τις επόμενες ημέρες, ως ένας ελάχιστος φόρος τιμής στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας.

Παράλληλα το επόμενο τριήμερο, από τα ηχεία που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης των Χανίων, θα ακούγονται οι «36 Ελληνικοί Χοροί» του Νίκου Σκαλκώτα, αφιερωμένοι σε όλη την Ελλάδα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πρόγραμμα παρουσίας του Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη,...

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2026-2027,...

Η Σέβη Βολουδάκη και ο Ναυτικός Όμιλος...

Μια ξεχωριστή γιορτή αθλητισμού και κοινωνικής προσφοράς φέρνουν στο...

Πρόγραμμα παρουσίας του Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη,...

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2026-2027,...

Η Σέβη Βολουδάκη και ο Ναυτικός Όμιλος...

Μια ξεχωριστή γιορτή αθλητισμού και κοινωνικής προσφοράς φέρνουν στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κινητοποίηση των Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ 10 & 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ...

Τουρισμός: Τι συζητούν αρνητικά οι ξένοι για την Ελλάδα

Τι αναφέρει η έκθεση Greece Reputation Tracker του ΙΝΣΕΤΕ...