Ο Ι. Νικολακάκης απορρίπτει τη στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ι. Νικολακάκης απορρίπτει τη στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ . Με επιστολή του προς την εφημερίδα “Αυγή”, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού, Ιωάννης Νικολακάκης …..

Με επιστολή του προς την εφημερίδα “Αυγή”, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού, Ιωάννης Νικολακάκης απορρίπτει τα σενάρια που διακίνησε η ίδια η εφημερίδα για δήθεν στήριξη της υποψηφιότητάς του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η εφημερίδα “Αυγή” παρουσίασε τον Ι. Νικολακάκη ως προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ και την υποψηφιότητά του υποστηριζόμενη από την Κυβέρνηση.

Με επιστολή του προς την εφημερίδα ο υποψήφιος Δήμαρχος ξεκαθαρίζει ότι μη ανταποκρινόμενα στην πραγματικότητα τα σενάρια της εφημερίδας.

Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

       Σας αποστέλλουμε την ανακοίνωση μας ως παράταξη σε σχέση  με το δημοσίευμα σας στις 02-01-2019 με θέμα «Στη μάχη για την αναμέτρηση του Μαΐου» και το οποίο αναφέρει ότι  «παράλληλα οι δημοτικές  παρατάξεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη εκλέξει τους επικεφαλής που θα δώσουν τη μάχη  για τον σταυρό στις  Αυτοδιοικητικές εκλογές» και συμπληρωματικά αποσαφηνίζουμε προς άρση   κάθε παρεξήγησης ότι :

Εμείς ως παράταξη αδέσμευτη από κομματικές ταμπέλες δεν ζητήσαμε από κανένα κόμμα , ούτε από το ΣΥΡΙΖΑ χρίσμα ή στήριξη για τις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Κατά συνέπεια  το δημοσίευμα σας που μας φέρει ως παράταξη ότι προσκείμεθα  στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.