Ο Κασσελάκης ψάχνει τη φέτα που αγοράζει ο Μητσοτάκης

Ημερομηνία:

Έρευνα αγοράς στα σούπερ μάρκετ ξεκίνησε το Σάββατο (25/5) το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ύστερα από την πολιτική κόντρα που προηγήθηκε στη Βουλή για τις τιμές του ελαιόλαδου και της φέτας.

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε αρκετά σούπερ μάρκετ, διαφορετικών αλυσίδων, αλλά δεν βρήκε πουθενά τις τιμές που ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ψάχνω προσφορά για φέτα 6,28 ευρώ»

Έτσι, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανήρτησε βίντεο στο TikTok, με τον ίδιο ν’ απαντά στους ισχυρισμούς του πρωθυπουργού.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, ο κ. Κασσελάκης εμφανίζεται να επισκέπτεται σούπερ μάρκετ αναζητώντας φθηνή φέτα. Και πιο συγκεκριμένα, τρέχει για να βρει την προσφορά των 6,28 ευρώ, μετά από τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φαίνεται να σταματά ένα αυτοκίνητο και να λέει στους επιβάτες: «Ψάχνω προσφορά για φέτα 6,28 ευρώ». Οι επιβάτες αρχίζουν να γελούν.

Πάντως, όπως προέκυψε από την έρευνα αγοράς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η τιμή της φέτας σήμερα κυμαίνεται περίπου μεταξύ 10 και 13 ευρώ το κιλό.

Στο τέλος του βίντεο, μετά τις ατελέσφορες προσπάθειες εξεύρεσης της φθηνής φέτας, ο Κασσελάκης κλείνει το βίντεό του μ’ ένα… γράμμα στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Θυμίζεται ότι η «μάχη» των πολιτικών αρχηγών για το μείζον ζήτημα που ταλαιπωρεί τα ελληνικά νοικοκυριά, για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, έγινε χθες (24/05) στη Βουλή.

Δείτε το βίντεο στο TikTok:

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Ρένα Δούρου εξελέγη πρόεδρος της Κ.Ο....

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για την αναγέννηση του ΣΥΡΙΖΑ», «δεν...

Κατώτατος μισθός: Στα 950 ευρώ ο στόχος...

Στα 950 ευρώ ο κατώτατος μισθός - Προς 1.500...

Η Ρένα Δούρου εξελέγη πρόεδρος της Κ.Ο....

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για την αναγέννηση του ΣΥΡΙΖΑ», «δεν...

Κατώτατος μισθός: Στα 950 ευρώ ο στόχος...

Στα 950 ευρώ ο κατώτατος μισθός - Προς 1.500...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Προσεχείς Εκδηλώσεις 160ετηρίδος Αρκαδικής Εθελοθυσίας

1. Εθελοντική Αιμοδοσία, στους χώρους της Ιεράς Μονής Αρκαδίου,...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινά μοτίβα διαφθοράς στη διαχείριση των ενισχύσεων

Μεγάλο «αγκάθι» για την κυβέρνηση παραμένει η υπόθεση του...