Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης : Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος οριστικά το τουριστικό καταφύγιο του Τσούτσουρα Ηρακλείου.

Ημερομηνία:

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, ενημερώθηκε από την Υπουργό Τουρισμού, ότι ικανοποιήθηκε το αίτημα της τοπικής κοινωνίας που της είχε μεταφέρει και ο ίδιος, και αφορά στην παραχώρηση του τουριστικού καταφυγίου του Τσούτσουρα Ηρακλείου στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ενημέρωσε το Βουλευτή ότι, υπέγραψε την απόφαση παραχώρησης χρήσης και εκμετάλλευσης της χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης του αγκυροβολίου σκαφών του Τσούτσουρα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος, η οποία εστάλη προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Πρόκειται για ένα τουριστικό καταφύγιο δυναμικότητας ενενήντα (90) σκαφών, για το οποίο και ο Δήμαρχος Βασίλης Κεγκέρογλου είχε ζητήσει την παραχώρηση του στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Η απόφαση αυτή δίνει στο Δήμο τη δυνατότητα να αξιοποιήσει το τουριστικό αγκυροβόλιο, γεγονός το οποίο θα συμβάλει στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

32 σημεία δωρεάν WiFi σε όλο το...

Με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής πρόσβασης και την...

Το Ηράκλειο τίμησε τον Άγιο Τίτο και...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Η ιστορική μνήμη είναι αναγκαία, την κρατάμε...

32 σημεία δωρεάν WiFi σε όλο το...

Με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής πρόσβασης και την...

Το Ηράκλειο τίμησε τον Άγιο Τίτο και...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Η ιστορική μνήμη είναι αναγκαία, την κρατάμε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ενημέρωση για τις δυσλειτουργίες στον οδοφωτισμό σε περιοχές του Δήμου Χανίων

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει τους πολίτες ότι το τελευταίο...

Συνελήφθη άτομο για υπόθαλψη στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη χθες 24.08.2026 από αστυνομικούς του της...

Δρομολόγια του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου για το Προσκύνημα στον Ι.Ν.Αγίου Φανουρίου

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ...