Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης : Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος οριστικά το τουριστικό καταφύγιο του Τσούτσουρα Ηρακλείου.

Ημερομηνία:

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, ενημερώθηκε από την Υπουργό Τουρισμού, ότι ικανοποιήθηκε το αίτημα της τοπικής κοινωνίας που της είχε μεταφέρει και ο ίδιος, και αφορά στην παραχώρηση του τουριστικού καταφυγίου του Τσούτσουρα Ηρακλείου στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ενημέρωσε το Βουλευτή ότι, υπέγραψε την απόφαση παραχώρησης χρήσης και εκμετάλλευσης της χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης του αγκυροβολίου σκαφών του Τσούτσουρα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος, η οποία εστάλη προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Πρόκειται για ένα τουριστικό καταφύγιο δυναμικότητας ενενήντα (90) σκαφών, για το οποίο και ο Δήμαρχος Βασίλης Κεγκέρογλου είχε ζητήσει την παραχώρηση του στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Η απόφαση αυτή δίνει στο Δήμο τη δυνατότητα να αξιοποιήσει το τουριστικό αγκυροβόλιο, γεγονός το οποίο θα συμβάλει στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέος εξοπλισμός πρόσβασης ΑμεΑ στις παραλίες του...

Με στόχο την ενίσχυση της προσβασιμότητας στις παραλίες του...

Επίσκεψη του Σεβασμιώτατου Αρχιεπισκόπου Σινά Συμεών στον...

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Σινά Συμεών υποδέχθηκε στη Λότζια ο...

Νέος εξοπλισμός πρόσβασης ΑμεΑ στις παραλίες του...

Με στόχο την ενίσχυση της προσβασιμότητας στις παραλίες του...

Επίσκεψη του Σεβασμιώτατου Αρχιεπισκόπου Σινά Συμεών στον...

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Σινά Συμεών υποδέχθηκε στη Λότζια ο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Πάνω από ένα μήνα θα διαρκέσουν οι θερινές εκπτώσεις. Τις...

«Χρυσά» ραντεβού στα απογευματινά ιατρεία του ΠΑΓΝΗ και των Χανίων

Πάνω από 3 εκατ. ευρώ πλήρωσαν οι Κρητικοί μέσα...

«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους γονείς – Voucher έως 500 ευρώ τον μήνα

Δ. Μιχαηλίδου: Από σήμερα οι γονείς μπορούν να μπαίνουν...