Ο κορωνοϊός αναστέλλει τις ενεργοποιήσεις δικαιωμάτων των αγροτών

Ημερομηνία:

O κορωνοιός έφερε – μέσα σε όλα – και αναστολή στη διαδικασία των ενεργοποιήσεων, η οποία επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 15 Μάη. Αυτό έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μια απόφαση, σύμφωνα με την οποία, αναστέλλεται η διαδικασία για 15 μέρες.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο της πιστής και πλήρους τήρησης των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού αποφάσισε, κατόπιν συνεννοήσεως με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, την πλήρη αναστολή για 15 ημέρες της διαδικασίας υποδοχής αιτήσεων ΟΣΔΕ του έτους 2020.

Ο κ. Βορίδης διαβεβαιώνει τους παραγωγούς πως το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να διαταράξει την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και την έγκαιρη ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεών τους. Αυτό σημαίνει ότι οι αγρότες θα πρέπει να περιμένουν τα νεότερα δεδομένα για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ενεργοποίησης των δικαιωμάτων τους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ Μύρωνας Χιλετζάκης, οι αγρότες δεν θα πρέπει να ανησυχήσουν, καθώς η Ένωση Ηρακλείου θα είναι έτοιμη για την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας : «Η λειτουργία που θα υπάρξει στην ΕΑΣΗ, όταν και θα αρθούν τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού, θα είναι τέτοια ώστε δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων των δικαιούχων αγροτών. Στα πλαίσια αυτά είναι απόφαση μας να υπάρξουν όσες βάρδιες χρειαστούν από το προσωπικό μας για να καλυφθεί ο χρόνος αναστολής των ενεργοποιήσεων, χωρίς να επιβαρυνθεί κανένας αγρότης», σημειώνει ο κ. Χιλετζάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανησυχία για παράνομες σφαγές ενόψει Πάσχα

Στο μικροσκόπιο οι μετακινήσεις ζώων και η ευλογιά. Ανησυχία προκαλεί...

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ποιες είναι οι...

Τι λέει στο Cretalive ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων...

Ανησυχία για παράνομες σφαγές ενόψει Πάσχα

Στο μικροσκόπιο οι μετακινήσεις ζώων και η ευλογιά. Ανησυχία προκαλεί...

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ποιες είναι οι...

Τι λέει στο Cretalive ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πέδρο Σάντσεθ: Αυτός ο πόλεμος είναι λάθος – Θα το πληρώσουμε…

Όχι στον πόλεμο του Ντόναλντ Τραμπ και του Μπέντζαμιν...

Ανησυχία για παράνομες σφαγές ενόψει Πάσχα

Στο μικροσκόπιο οι μετακινήσεις ζώων και η ευλογιά. Ανησυχία προκαλεί...

Τι σημαίνει η βοήθεια της Ρωσίας προς το Ιράν για τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ

Η Ρωσία στο πλευρό του Ιράν, με σημαντικές πληροφορίες. Η...