Ο Κώστας Μπακογιάννης στέλνει μήνυμα ενότητας από τα Χανιά

Την πόλη των Χανίων επισκέφθηκε σήμερα ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ.Μπακογιάννης επισκέφθηκε το Δήμο Χανιών, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Τάσο Βάμβουκα, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν θέματα της αυτοδιοίκησης που απαιτούν συλλογική προσπάθεια.

Ο Κώστας Μπακογιάννης χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη δουλειά που έχει γίνει στο δήμο Χανίων και δήλωσε πολύ αισιόδοξος με τη νέα σύνθεση του συμβουλίου, ενώ έστειλε μήνυμα ενότητας, τονίζοντας πως θα βρίσκεται πάντα εδώ για να βοηθάει και να στηρίζει τους πολίτες και το δήμο.

Επίσης, ο κ. Μπακογιάννης μίλησε για ανάγκη επανεξέτασης του εκλογικού συστήματος επισημαίνοντας ότι τα δημοτικά συμβούλια δεν είναι κλαμπ ιδεών και ότι καλούνται να δώσουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών: «Θα πρέπει να ξαναδούμε το εκλογικό σύστημα για να μπορέσουμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αθηναίων, έκανε βόλτα στην αγορά της πόλης, ήπιε καφέ στο παραδοσιακό καφέ- ζαχαροπλαστείο Τζεδάκης, και επισκέφθηκε το Μουσείο της Εθνικής Ελλάδος – Γαλανόλευκος Φάρος, όπου συνομίλησε με όλους και ενημερώθηκε για την ιστορία της Εθνικής, όπως παρουσιάζεται στο μουσείο.

Ο κ. Μπακογιάννης θα συνεχίσει την επίσκεψη του στο Ακρωτήρι Χανίων και αύριο θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.