Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε… ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού και η αφιέρωση στη γυναίκα του

Ραδιοφωνικός παραγωγός θα μπορούσε να είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Υδρόγειος 106,9» και στην Κωνσταντίνα Παπανικολάου, αν δεν ήταν πολιτικός.

 

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Γραμματέας της ΝΔ απέδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του μουσικού παραγωγού, καθώς ο ίδιος επέλεξε αρκετά από τα μουσικά κομμάτια που ακούστηκαν.

 

Ξεχωριστή στιγμή της συνέντευξης υπήρξε όταν ο Λευτέρης Αυγενάκης αφιέρωσε ένα τραγούδι στη σύζυγό του Λένα. Το τραγούδι «Η επιμονή σου» εκφράζει τη σχέση τους, καθώς όπως ανέφερε αντλεί δύναμη από την αγωνιστικότητα και την δύναμη της συζύγου του, η οποία αν και δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική είναι πάντα στο πλευρό του στηρίζοντάς τον.

 

Δύναμη όμως, ο Ηρακλειώτης πολιτικός, αντλεί όλα αυτά τα χρόνια και από τους συντοπίτες του που τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Για τον λόγο αυτό, κι επειδή πιστεύει βαθιά στις δυνάμεις και στις δυνατότητές τους, συνεχίζει τον αγώνα ενόψει της εθνικής κάλπης με σύνθημα «Ηράκλειο έχεις δύναμη».​

Τα σχόλια είναι κλειστά.