Ο Λευτέρης Αυγενάκης ξενάγησε στη Βουλή μαθητές από τις Μοίρες

Ο Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ

Τη χαρά να υποδεχθεί και να ξεναγήσει στο Μέγαρο της Βουλής τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Δρουγκάκη Ελένη”, από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Μοίρες, είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τους ευχήθηκε “να αποτελέσει πηγή έμπνευσης η επίσκεψή τους και να είναι η αφορμή για την ενεργό συμμετοχή τους στα κοινά, εκπροσωπώντας στο μέλλον
την Κρήτη και τους πολίτες της”.

“ΒΟΥΛΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «ΔΡΟΥΓΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ»

Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα στο Μέγαρο της Βουλής τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Κέντρου Ξένων Γλωσσών της καλής φίλης, Ελένης Δρουγκάκη, από την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τις Μοίρες.
Ξενάγησα τα παιδιά στην αίθουσα Ελ. Βενιζέλου και σε άλλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Κοινοβουλίου και θαυμάσαμε παρέα τα εκθέματα του Μεγάρου.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία ακόμη, να συναντήσουν από κοντά τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, αλλά και να συνομιλήσουν με εκλεκτούς συναδέλφους.

Ο αγώνας που δίνουμε καθημερινά μέσα και έξω από τη Βουλή, στοχεύει κυρίως στην εξασφάλιση ενός ευοίωνου μέλλοντος για τα παιδιά μας.

Εύχομαι η επίσκεψή των μικρών μας φίλων σήμερα στη Βουλή να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και να είναι η αφορμή για την ενεργό συμμετοχή τους στα κοινά.
Πιστεύω στη νέα γενιά και είμαι βέβαιος ότι έχουν όλα τα εφόδια, ώστε να είναι εκείνοι που θα εκπροσωπούν στο μέλλον την Κρήτη και τους πολίτες της στο ναό της Δημοκρατίας!”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.