Ο μάγειρας του Master Chef Ευστάθιος Αυγουστάκης χειροτονήθηκε Μοναχός

Ο μάγειρας του Master Chef, Ευστάθιος Αυγουστάκης, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Χειροτονήθηκε μοναχός στα Τρίκαλα, με τις σχετικές φωτογραφίες, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο Ευστάθιος Αυγουστάκης χειροτονήθηκε μοναχός 4 και πλέον μήνες μετά το σκληρό χτύπημα της μοίρας. Ο μάγειρας που έγινε γνωστός στη χώρα μέσα από το Master Chef, είχε χάσει στα τέλη του περασμένου Γενάρη, τη μητέρα και την ανιψιά του, σε τροχαίο δυστύχημα στη Λυγαριά. «Η μητέρα μου πήγαινε με το ανιψάκι και τη νύφη μου να δουν την αδελφή μου. Καθώς πήγαιναν, έπεσε ένα φορτηγό πάνω τους με πολύ μεγάλη ταχύτητα και τους σκότωσε» είχε αναφέρει τότε. Πλέον αποφάσισε να γυρίσει σελίδα για να γαληνέψει η ψυχή του. Να βρει την ηρεμία και να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του.
Τον Ευστάθιο Αυγουστάκη τον γνωρίσαμε μέσα από τον Master Chef 4 και το κοινό τον αγάπησε όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά κυρίως για το μεγαλείο της ψυχής και την καλοσύνη της καρδιάς του, καθώς βρέθηκε στην Αφρική κάνοντας φιλανθρωπικό έργο και μαγειρεύοντας για παιδιά που το είχαν ανάγκη.

Στις αρχές του 2024, το όνομά του, είχε επανέλθει στο προσκήνιο με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα, στη Λυγαριά της Κρήτης. Η μητέρα και η ανιψιά του, ξεψύχησαν μετά το δυστύχημα. Ήταν 59 ετών η Μαρία Καραμανιά και μόλις 21 μηνών εγγονάκι της, που δυστυχώς, λίγες μέρες μετά κατέληξε.

Πλέον αλλάζει ζωή και απαρνείται τα εγκόσμια. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr το βράδυ της Δευτέρας (10-06-2024), κατά τον Εσπερινό της Παναγίας Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων χειροτονήθηκε μοναχός από τα χέρια του Μητροπολίτου Τρίκκης Χρυσοστόμου, λαμβάνοντας το Μοναχικό σχήμα και το όνομα Ευμένιος.

Το πρωί της Τρίτης, στον ίδιο Ιερό Ναό, ο μοναχός Ευμένιος έλαβε τον πρώτο βαθμό ιεροσύνης καθώς ο κ. Χρυσόστομος τον χειροτόνησε διάκονο, με τους πιστούς να αναφωνούν το “Άξιος”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.