Ο Μαρινάκης στην Καλλιθέα: Η επίσκεψη του σηματοδοτεί τη σημασία των στιγμών

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο «Ελ Πάσο».
Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται έπειτα από την απόφαση του Ολυμπιακού Β΄ να μην εμφανιστεί –σε ένδειξη διαμαρτυρίας- στον αγωνιστικό χώρο του «Ελ Πάσο» για το δεύτερο ημίχρονο της Super League 2 αναμέτρησης με αντίπαλο την Καλλιθέα.

Επιβεβαιώνεται εμμέσως με τον πλέον ηχηρό τρόπο. Από γεγονός ότι στο «Ελ Πάσο» βρέθηκε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κίνηση σημαδιακή που προφανώς και αναδεικνύει την κρισιμότητα των στιγμών.

Προφανώς η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν σταματά σε αυτή την απόφαση να μην εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο. Και φυσικά η υπόθεση αυτή δεν αφορά μόνο στο σημερινό ματς με τα δύο κραυγαλέα λάθη της διαιτησίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 5 Δεκεμβρίου οι Ερυθρόλευκοι με επίσημη ανακοίνωση τους είχαν φέρει στην επιφάνεια όλα τα «απίθανα» που συμβαίνουν στις αναμετρήσεις της ομάδας Β΄ για την Super League 2. Και είχαν μιλήσει ανοιχτά: Με διευθύνσεις και ονόματα για τη «σαπίλα» στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας.

Ο Ιησούς δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θεωρούσαμε μέχρι σήμερα
Το γεγονός ότι η σημερινή υπόθεση προκάλεσε την παρουσία του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη στο «Ελ Πάσο» λέει πολλά. Και αν μη τι άλλο προκαλεί «συναγερμό» για όσα πιθανόν ακολουθήσουν τις επόμενες ώρες. Θυμίζουμε ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού, όντας πρόεδρος και του συνεταιρισμού της Supe League διατηρεί και τον τίτλο του αντιπροέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.