Ο Μενέλαος Μποκέας Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Ο Μενέλαος Μποκέας αναδείχθηκε νικητής στη μάχη των δημοτικών εκλογών του β΄γύρου για το Δήμο Μαλεβιζίου με ποσοστό 54,01% και 7.941 ψήφους, έναντι ποσοστού 45,99% και 6.763  ψήφους για τον Κώστα Μαμουλάκη.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας, αφού συνεχάρη τους συνεργάτες του, ανέφερε ότι «όλοι μαζί, ενωμένοι, θα πάμε το Μαλεβίζι μπροστά».

Η δήλωση του κ. Μαμουλάκη:

Οι πολίτες του Μαλεβιζίου αποφάσισαν. Και η απόφασή τους, όπως είχα δηλώσει είναι σεβαστή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους τους Μαλεβιζιώτες που τίμησαν με την ψήφο τους τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Που πίστεψαν στις προτάσεις μας για την επόμενη μέρα, που αξιολόγησαν θετικά τον απολογισμό μας, που συμμερίστηκαν το όραμά μας για το Μαλεβίζι.

Να ευχαριστήσω τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, μαζί με τους οποίους δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Τους ευχαριστώ για την στάση και την προσήλωσή τους στα κοινά ιδανικά.

Όπως επίσης ευχαριστώ όλες και όλους τους συνεργάτες μου που χωρίς να λογαριάζουν κόπο ή χρόνο, στάθηκαν στη πρώτη γραμμή της μάχης.

Εύχομαι στον κ. Μενέλαο Μποκέα κάθε επιτυχία ως Δήμαρχος Μαλεβιζίου, όπως επίσης και σε όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του Μαλεβιζίου καλή δύναμη στην κοινή προσπάθεια. Για την πρόοδο του τόπου μας, για την ευημερία των συμπολιτών μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.