Ο Νίκος Δερεδάκης ξανά υποψήφιος με τον Θοδωρή Νίνο

Με το Θοδωρή Νίνο και το συνδυασμό «Ρέθυμνο Αξίζεις» θα είναι υποψήφιος για δεύτερη φορά ο γνωστός, εκπαιδευτικός και σήμερα Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνου Νίκος Δερεδάκης.

Ο Νίκος Δερεδάκης δάσκαλος με μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή και Διευθυντής στο 10ο Δημοτικό Σχολείο του Πλατανέ, που θα συμμετάσχει στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019 στο κεντρικό ψηφοδέλτιο για το Δήμο Ρεθύμνου, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Από τις εκλογές του 2014 που οι Ρεθεμνιώτες με τίμησαν με την ψήφο τους προσπάθησα με όλες τις δυνάμεις μου να προσφέρω στο δήμο μας, έχοντας στο επίκεντρο των προσπαθειών μου τον Ρεθεμνιώτη. Δεν δίστασα ποτέ να απαιτώ και να διεκδικώ για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο μας αλλά ούτε και να συγκρουστώ -κατά το παρελθόν- ακόμη και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν επρόκειτο για το συμφέρον του δήμου και των συνδημοτών μου. Υπηρέτησα με συνέπεια χωρίς παρεκκλίσεις και καιροσκοπισμούς τις αρχές και τις θέσεις που πρεσβεύω. Σήμερα, έχοντας την ίδια επιθυμία που είναι να συνεχίσω να προσπαθώ για το Ρέθυμνο και τους Ρεθεμνιώτες, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Θοδωρή Νίνου και κατέρχομαι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Ρέθυμνο που πραγματικά μας αξίζει».

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.