Ο Νίκος Τζώρτζογλου σε μία απολαυστική συνέντευξη στο Crete2day

Καλεσμένος στο Studio του Crete2day και την εκπομπή “Στρογγυλή Θεά” του Αντώνη Σαριδάκη, ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Αναλυτικά η συνέντευξη

-Μιλήσατε με το Θόδωρο Ζαγοράκη μετά την παραίτηση του;

«Μίλησα αρκετές φορές μαζί του. Μάλιστα την Τρίτη (28/9) θα είναι στο Ηράκλειο καθώς υπάρχει συμβούλιο των Ευρωβουλευτών και θα είναι φιλοξενούμενος δικός μου και του Αντώνη Παπαδάκη. Δεν ήταν το περιβάλλον τέτοιο που θα του επέτρεπε να ξεδιπλώσει τις απόψεις του και να κάνει πράξη αυτά που θέλει για το ποδόσφαιρο. Με λίγα λόγια δεν τον άφησαν. Όταν έλεγα ότι δεν έβλεπα να κάθεται για πολύ καιρό στην προεδρία της ΕΠΟ το πίστευα. Έβλεπα ότι κάποιοι δεν θα τον αφήσουν να κάνει πράξη αυτά που σκέφτεται για το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι όλο. Δεν λέω ότι το σύνολο των ατόμων το έκανε αυτό, όμως ένα μέρος των ανθρώπων που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν τον άφησε να πραγματοποιήσει αυτά που τον είχαν διαβεβαιώσει»

-Ποιος ήταν πιστεύετε ο βασικός λόγος της παραίτησης του Θοδωρή Ζαγοράκη;

«Για να ξεχειλίσει ένα ποτήρι χρειάζονται πολλές σταγόνες. Άκουσα τον Θοδωρή Ζαγοράκη προβληματισμένο για κάποιες ενέργειες που διάφοροι του έκαναν με αποτέλεσμα να χαλάσουν την οικογενειακή του ηρεμία. Υπήρξαν απειλές, πέταγμα κροτίδων έξω από το σπίτι του, bullying στα παιδιά του. Όταν ένας άνθρωπος έχει ηρεμία στην ζωή του και την επόμενη στιγμή βλέπει να κινδυνεύουν τα παιδιά του, ενώ παράλληλα αυτό έρχεται σε συνδυασμό με τη διάψευση του οράματος που είχε για το ποδόσφαιρο που του είχαν υποσχεθεί η κυβέρνηση, οι Big 4, και οι Ενώσεις, τότε αναγκάζεται να φύγει. Υπήρχαν παρεμβάσεις. Ακόμα και για τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα. Δεν θέλω να αφήσω κανέναν υπαινιγμό για τον κ. Φιλιππούση, αλλά όταν τέθηκε το θέμα για το πρόσωπο του ο Ζαγοράκης έφυγε. Βάσει καταστατικού ο Πρόεδρος της ΕΠΟ είναι αυτός που προτείνει τον Εκτελεστικό Γραμματέα, που είναι ο πιο άμεσος συνεργάτης του. Την πρόταση αυτή την έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος. Είναι ενδεικτικό αυτό το γεγονός για το πώς θα εξελιχθεί μια θητεία στην προεδρία της Ομοσπονδίας. Στην συνέχεια έρχεται η υπόθεση του Άρη, και μετά από αυτήν πιθανόν άλλες παρεμβάσεις που εμείς δεν γνωρίζουμε».

-Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ο παραιτηθείς ταράζει τα νερά και δημιουργεί έδαφος για σύγκρουση με τα κακώς κείμενα. Στο Θοδωρή Ζαγοράκη καταλογίζεται το ότι η παραίτηση του δεν αποτέλεσε αφορμή για μια σύγκρουση. Εν τέλει σαν να πέρασε το μήνυμα ότι το παρασκήνιο θριάμβευσε.

«Συμφωνώ απόλυτα. Ούτε εμένα μου άρεσε αυτό. Όταν διάβασα την ανακοίνωση της παραίτησης του δεν με κάλυψε. Θεωρώ ότι είχε πολλές γενικότητες που δεν προσδιόριζαν τον ακριβή λόγο. Επίσης κάτι που δεν μου άρεσε και το είπα στο Θοδωρή ήταν ότι τελειώνοντας το κείμενο, λέει ότι θα είμαι πάντα εδώ σε ότι μου ζητηθεί για το καλό του ποδοσφαίρου. Του είπα «κάτσε ρε φίλε, αφού όταν σου ζητήθηκε έφυγες, γιατί το λες αυτό». Νομίζω ότι ο Θοδωρής στην προκειμένη περίπτωση λειτούργησε περισσότερο ως πολιτικός. Βγήκε καθαρό «διπλό» δηλαδή στην αναμέτρηση του ποδοσφαιριστή με τον πολιτικό. Η παραίτηση του ήταν μια απώλεια για το ποδόσφαιρο γιατί ο Ζαγοράκης, είναι ένας άνθρωπος με προσωπικότητα, ένας εμβληματικός αρχηγός. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι όταν αυτός με τέτοιο υποτιθέμενο στήριγμα από όλους, και με τέτοιες προϋποθέσεις φεύγει έπειτα από πέντε μήνες. Τι μπορούμε να ελπίζουμε μετά;»

-Συμφωνείτε ότι η παραίτηση του ήταν μια άτακτη φυγή;

«Ναι και το είπα στον Θοδωρή. Ο Ζαγοράκης πέρα από το ότι είναι ηθικό στοιχείο, είναι καλό παιδί, αλλά είναι και πολιτικός. Ο Ευρωβουλευτής κέρδισε τον ποδοσφαιρικό παράγοντα. Δεν είχε την αντοχή, το κουράγιο ή την επιμονή να συνεχίσει γιατί του είχαν υποσχεθεί άλλα».

-Είστε αισιόδοξος για τη συνέχεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο συνέχεια βυθίζεται. Στην Εκτελεστική Επιτροπή υπάρχουν και σήμερα αξιόλογα στελέχη. Τα αφήνουν όμως να κάνουν τη δουλειά τους; Και ο προηγούμενος πρόεδρος παρά το ότι του είχα ασκήσει σκληρή αντιπολίτευση έχει ήθος, δυστυχώς όμως απέτυχε, γιατί δεν τον άφησαν. Συνέβη δηλαδή ότι και με τους προηγούμενους. Χρειάζεται μεγάλο στομάχι, πυγμή και τρέλα για να τα καταφέρεις και να επιβληθείς. Ο Ζαγοράκης ήταν η ιδανική περίπτωση κι όμως είδατε τι έγινε. Ο Γραμμένος είχε το άλλοθι ότι τον ήθελαν οι τρεις σύμμαχοι, και δοκίμασε αντιπολίτευση από την πρώτη στιγμή, αφού υπήρχαν δύο «μπλοκ». Αυτό της συμμαχίας και αυτό του λιμανιού. Με τον Ζαγοράκη δεν υπήρχε αυτό. Ήταν κοινά αποδεκτός».

-Ήταν και μια ξεκάθαρη ήττα της κυβερνητικής βούλησης η παραίτηση Ζαγοράκη. Μια προσπάθεια για να ομαλοποιηθούν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο που έπεσε στο κενό.

«Αυτό με προβληματίζει περισσότερο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ότι υπάρχει βούληση για να λυθεί το πρόβλημα. Έκανε παρέμβαση. Η επιλογή Ζαγοράκη ήταν και επιλογή της κυβέρνησης για να μην πούμε αποκλειστική επιλογή της»

-Τι γίνεται την «επόμενη μέρα» στην ΕΠΟ;

«Η επόμενη μέρα περιλαμβάνει τον Παναγιώτη Δημητρίου, ο οποίος συγκεντρώνει ανάλογα στοιχεία με τον Ζαγοράκη και αυτό δεν το λέω επειδή είναι φίλος μου. Είναι έμπειρος παράγοντας και ηθικό στοιχείο, πρόεδρος στην μεγαλύτερη Ένωση της Ελλάδας. Έχει τα προαπαιτούμενα για να αναλάβει. Το ερώτημα είναι το ίδιο όπως και σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις. Θα τον αφήσουν; Και αν δεν γίνει αυτό, θα επιλέξει το δρόμο του Ζαγοράκη ή θα προτιμήσει τον άλλο του «σφιχτού εναγκαλισμού» με τους μεγάλους που συνεπάγεται τη μείωση του δικού του χαρακτήρα και των αρχών του. Αυτό το δίλλημα θα πέσει και σε αυτόν. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Παναγιώτης».

-Θα δοθεί αυτή η λύση ή μήπως θα πάμε σε Διοικούσα Επιτροπή;

«Ίσως έχουμε περίεργες καταστάσεις στην Ομοσπονδία. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο κ. Κούγιας έχει κάνει μια προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά τριών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Κατά του Παναγιώτη Δημητρίου που προεδρεύει σήμερα, του Αστέριου Αντωνίου του Αντιπροέδρου, και του Κλέαρχου Τζαφέρη του Ταμία, ζητώντας μεταξύ άλλων την έκπτωση από το αξίωμα τους γιατί ως μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων θεμάτων σύμφωνα με τον κ. Κούγια πήραν μια απόφαση κόντρα στο καταστατικό. Έδωσαν δηλαδή το δικαίωμα σε 11 ομάδες που ανέβηκαν στη Superleague 2, να κάνουν μεταγραφές, ενώ θα έπρεπε πρώτα να είχαν πάρει την αδειοδότηση. Αν και δεν είμαι νομικός, νομίζω ότι οι πιθανότητες να κερδίσει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αυτό το δικαστήριο είναι αυξημένες. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό τότε θα αλλάξουν οι ισορροπίες και ο συσχετισμός δυνάμεων στην ΕΠΟ. Κι αυτό γιατί οι δύο από αυτούς ανήκουν στο «μπλοκ» του Νότου και ο άλλος στο «μπλοκ» του Βορρά, και οι αναπληρωματικοί που θα έλθουν πρόσκεινται κατά τα 2/3 στον ΠΑΟΚ, ενώ θα προκύψει και θέμα προέδρου».

-Η δικαστική διαμάχη με τον κ. Κούγια συνεχίζεται. Δεν σας έχει κουράσει αυτό;

«Με τον κ. Κούγια εκκρεμούν και άλλα δικαστήρια. Μου έχει κάνει μήνυση για κάποιους χαρακτηρισμούς που έκανα στη Γ. Σ. της ΕΠΟ τον Ιούνιο του 2020. Ο κ. Κούγιας είναι ένας από τους μεγαλύτερους νομικούς στην Ελλάδα. Σαν παράγοντας έχει δίκιο σε πολλά θέματα, αλλά με ενοχλεί ο τρόπος που λέει κάποια πράγματα χωρίς να τα στηρίζει. Έχω κουραστεί να είμαι στα δικαστήρια. Το καλό με μένα είναι ότι δεν έχω χάσει σε καμία από αυτές τις Δίκες. Κάτι σημαίνει αυτό. Δεν μετανιώνω όμως για τη στάση μου. Θα συνεχίσω. Όταν κατά τη δική μου άποψη κάποιος μολύνει το χώρο του ποδοσφαίρου έχω υποχρέωση να το αναδείξω αυτό. Είχα χρέος να αντιδράσω ως πρόεδρος της ΕΠΣΗ απέναντι στις επιθέσεις που είχε εξαπολύσει εναντίον του ΟΦΗ και του Εργοτέλη. Αυτό πληρώνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εφόσον κάποιος θίγει ομάδες του τόπου μου με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, δεν θα το αφήσω έτσι. Ήταν υποχρέωση μου να αντιδράσω».

-Για την αντίθεση που έχετε εκφράσει σε πολλά θέματα με τον Λευτέρη Αυγενάκη, τι απαντάτε σε όσους ισχυρίζονται ότι παίρνετε κάποια πράγματα αφορμή για να την εκδηλώσετε; Ότι η αντιπαράθεση μαζί του παίρνει προσωπικό περιεχόμενο;

«Δεν είμαι σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Ο Λευτέρης Αυγενάκης ήταν ένας από τους ανθρώπους που στήριξε την δική μου υποψηφιότητα σαν πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, κάτι για το οποίο θα πρέπει να είμαι υπόχρεος απέναντι του. Σαν άνθρωπο με χαρακτηρίζουν αιρετικό. Θα καυτηριάσω οποιονδήποτε κάνει λάθος. Αυτό κάνω και με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν με βρίσκει σε όλα αντίθετο. Απεναντίας σε πολλά είναι στη σωστή κατεύθυνση. Ξέρετε ότι «πουλάει» και σε επικοινωνιακό επίπεδο όταν υπάρχει διαφορετική άποψη από έναν συνυποψήφιο στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Υπάρχουν και αποφάσεις που με βρίσκουν κάθετα αντίθετο. Για παράδειγμα το πολυσυζητημένο μητρώο. Σαν φιλοσοφία είμαστε σύμφωνοι ότι πρέπει τα ερασιτεχνικά σωματεία να νοικοκυρευτούν. Δεν γίνεται όμως να διαγράφεις ένα σωματείο από την Ομοσπονδία ή να μην του επιτρέπεις να κάνει προπόνηση. Μόνο αυτοί που ασχολούνται με το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μπορούν να καταλάβουν πως μπορεί ένας παράγοντας να συντηρήσει μια ομάδα για να ανταποκριθεί στα έξοδα της. Για να μπεις στο μητρώο απαιτούνται αρκετά, ενώ βρισκόμαστε σε μια περίοδο πανδημίας που οι Υπηρεσίες υπολειτουργούν. Και πέρα από αυτό όμως πως μπορεί ένα σωματείο να πληρώσει το δικηγόρο, το λογιστή, αυτούς που χρειάζονται για να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία. Δεν είναι «Μαρινάκηδες» και «Σαββίδηδες» όλοι στην Ελλάδα. Πως λοιπόν ζητούνται από αυτούς τους ανθρώπους και σε αυτές τις προθεσμίες όλα αυτά τα δικαιολογητικά με το εκβιαστικό δίλημμα ότι αν δε μου τα φέρεις σε διαγράφω ή δεν σε αφήνω να κάνεις προπόνηση. Έχει λογική αυτό; Ο κόσμος είναι σε τραγική κατάσταση. Τι θα έπρεπε να γίνει κατά την άποψη μας; Πρωτίστως να απλοποιηθούν οι διαδικασίες, ούτως ώστε ο φουκαράς ο παράγοντας να μπορεί να ανταποκριθεί. Ήδη το θέμα της προθεσμίας το κατανόησε ο κ. Υφυπουργός και έδωσε παράταση χρόνου μέχρι τον Ιούλιο του 2022. Πιστεύω ότι με παρεμβάσεις των Διεθνών Ομοσπονδιών άμεσα θα έχουμε αλλαγές και στο θέμα του μητρώου και σε άλλα που δημιουργούν πρόβλημα στα Ερασιτεχνικά σωματεία Η Ένωση ήρθε σε επαφή με κάποιους δικηγόρους και με λογιστικά γραφεία και κατέληξε σε μια κεντρική συμφωνία πως τα σωματεία με το λιγότερο δυνατό κόστος θα αποταθούν σε αυτούς για να μπορέσουν πιο γρήγορα και πιο εύκολα να ενταχθούν. Οτιδήποτε μπορούμε να κάνουμε για να τα βοηθήσουμε το κάνουμε. Χρειάζεται όμως μια απλούστευση δικαιολογητικών.

Σε άλλα θέματα υπάρχουν επίσης κάποιες περιπτώσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν φωτογραφικές. Δεν μπορείς να λες ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει όριο ηλικίας μέχρι 70 ετών, αλλά σε ένα βουλευτή αυτό να μην συμβαίνει. Σε κάτι τέτοιες αποφάσεις ο Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκει αντίθετο τον Τζώρτζογλου.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλος ο Ελληνικός αθλητισμός έχει στραφεί εναντίον του, όπως και το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εκτός από μια ομάδα».

-Πως εξηγείτε όμως ότι μετά από τόσους ανασχηματισμούς παραμένει στη θέση του;

«Απάντηση σε αυτό μπορεί να δώσει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το αν το κόστος είναι θετικό ή αρνητικό θα το πάρει η κυβέρνηση»

-Πως είναι η κατάσταση στην εκκίνηση μιας νέας περιόδου;

«Πέρα από την πανδημία, το μόνιμο πρόβλημα για τον Ερασιτέχνη παράγοντα είναι το οικονομικό. Αν εξαιρέσουμε τα 20 σωματεία που έχουν μπει στο μητρώο, η οικονομική συνδρομή όλων των κυβερνήσεων στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι μηδενική εδώ και 13 χρόνια. Τα σωματεία δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ. Δεν υπάρχει καμία ευαισθησία από κανέναν, και θα πρέπει να πω για μια ακόμα φορά ότι είναι ευλογία που Περιφερειάρχης Κρήτης είναι ο κ. Αρναουτάκης. Τον ευχαριστώ όπως και τον κ. Συριγωνάκη, καθώς η Περιφέρεια είναι ο μόνος φορέας που χρόνια τώρα συνδράμει την προσπάθεια μας. Πιστεύω ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα μπορούσε να επιχορηγήσει το σύνολο των σωματείων, στη συνέχεια να τους δώσει μια προθεσμία και εάν μέσα σε αυτήν δεν συγκέντρωναν τα προαπαιτούμενα να τα διέγραφε. Θα μπορούσε δηλαδή να γίνει το αντίστροφο από αυτό που ζητείται τώρα. Δεν μπορείς να λες ότι διαγράφω το σωματείο από τη στιγμή που αυτά που ζητάς να σου φέρει προϋποθέτουν οικονομικό κόστος. Πρέπει να υπάρξει βοήθεια. Όχι να διαγραφούν σωματεία που έχουν 80 χρόνια ιστορίας»

-Πόσο δυσκολότερο γίνεται το έργο της ΕΠΣΗ εν μέσω πανδημίας και ποια είναι η πολιτική που χαράσσεται για την νέα περίοδο:

«Στους αγώνες πάνω από όλα πρέπει να τηρείται το πρωτόκολλο. Πάνω από όλα είναι η υγεία. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Γίνονται προσπάθειες για να μειώσουμε το κόστος στα rapid test για όσα άτομα δεν είναι εμβολιασμένα. Τα πρώτα μηνύματα πάντως από τα παιχνίδια που έγιναν στην Α1 ΕΠΣΗ είναι πολύ αισιόδοξα. Ο κόσμος «διψάει» για ποδόσφαιρο. Ήταν περισσότερος ακόμα και από παιχνίδια επαγγελματικών κατηγοριών»

-Στο περιθώριο της κλήρωσης των τοπικών πρωταθλημάτων είχατε αναφερθεί στα σχέδια σας για μια σειρά εκδηλώσεων την επόμενη χρονιά, με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή

«Η ΕΠΣΗ δεν είχε την ευκαιρία τα τελευταία χρόνια λόγω του Covid να κάνει δράσεις. Του χρόνου που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, μια πρόταση δική μου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της είναι να διοργανώσουμε στο Ηράκλειο ένα τριήμερο αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Το Ηράκλειο και γενικότερα το νησί μας έχει ανθρώπους της προσφυγιάς σε μεγάλο ποσοστό. Έχουμε σωματεία προσφυγικά όπως ο Ηρόδοτος, ο ΠΟΑ, η Μινωική και άλλα στην ενδοχώρα. Ήδη έχουμε κάνει κινήσεις για να γίνουν φιλικοί αγώνες με ομάδες που έχουν άμεση σχέση με προσφυγιά και ξεριζωμό. Π.χ. με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ. Θα φέρουμε την Εθνική ομάδα του 2004 που σε μεγάλο ποσοστό είχε παιδιά με Μικρασιατική ρίζα. Επίσης θα επιδιώξουμε να φέρουμε μια ομάδα με μεγάλο όνομα από το εξωτερικό για να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο. Γνωρίζοντας την μεγάλη επίδραση που είχε η προσφυγιά στην Ελλάδα στην κουλτούρα, στο φαγητό, στη μουσική, στο χορό, θα «γαρνίρουμε» τα παιχνίδια που θα γίνουν με τραγούδια και χορούς της Μ. Ασίας. Θα είναι ένα τριήμερο που είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει και θα δημιουργήσει μια ωραία ατμόσφαιρα για όλους. Πιστεύω ότι όσοι λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις θα είναι φορείς και πρόσωπα που θα μαγνητίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Δεν θα έχει μόνο ποδοσφαιρικό αντίκτυπο το event»

-Με ποιες ομάδες έχετε έρθει σε επαφή;

«Έχουμε έρθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, και τα νέα είναι θετικά. Έχουν πει «ναι» κατ’ αρχήν. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ο οποίος έχει προσφυγική καταγωγή θα βοηθήσει με τις επαφές του στο εξωτερικό ούτως ώστε μεγάλα ονόματα του εξωτερικού να δώσουν το παρόν. Επίσης ο Γιώργος Καραγκούνης ανέλαβε να έρθει η Εθνική του 2004, όπως είχε γίνει και το 2017 στο φιλικό με τους παλαίμαχους της Ίντερ. Θα είναι ξανά μαζί μας οι «ήρωες» του EURO του 2004. Αυτό είναι δεδομένο. Πιστεύω ότι η εκδήλωση θα αφήσει το στίγμα της στην πόλη του Ηρακλείου και το νησί γενικότερα».

-Υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις και για το Ενωσιακό Γήπεδο

«Ο Μανώλης Μαθιουδάκης «τρέχει» τα τελευταία χρόνια το θέμα του Ενωσιακού γηπέδου και τον ευχαριστώ. Θα πρέπει να ευχαριστήσω επίσης για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη τον κ. Αρναουτάκη, και το Τ.Ε.Ι. Κρήτης. Τα χρήματα για αυτό το έργο θα δοθούν από την Περιφέρεια. Ήδη τα πρώτα για να γίνει η μελέτη έχουν δοθεί. Η υπόσχεση που έχουμε είναι ότι ίσως και μέσα στο 2021 θα γίνει η προκήρυξη για την ανάθεση του έργου. Πιστεύω ότι το 2022 για να μην πω ότι θα έχουν τελειώσει τα έργα, σίγουρα θα βρίσκονται σε εξέλιξη. Είναι ένα ευχάριστο νέο για τις άστεγες ομάδες του Ηρακλείου. Λείπουν οι χώροι. Δε θα σταθούμε όμως μόνο εκεί. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και ένα δεύτερο γήπεδο μετά από αυτό.».

-Ένα σχόλιο για τους ΟΦΗ και Εργοτέλη:

«Ο ΟΦΗ είναι ευλογημένος που έχει χρηματοδότη και ηγέτη τον Μιχάλη Μπούση. Με ευχαριστεί ιδιαίτερα η φιλοσοφία της διοίκησης για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ίδιο κάνει ο Εργοτέλης που ήταν πρωτοπόρος, στο συγκεκριμένο τομέα. Είναι στο κύτταρο του Εργοτέλη και πιστεύω ότι έβαλα κι εγώ ένα μικρό «σπόρο» σε αυτό. Και οι δύο ομάδες με κάνουν να είμαι υπερήφανος που είναι στην Ένωση στην οποία εγώ είμαι πρόεδρος»https://www.crete2day.com/

Τα σχόλια είναι κλειστά.