«Ο ΟΦΙ φυσικά και θα κατέβει στο πρωτάθλημα της SL2»

Ημερομηνία:

Κανονικά θα συμμετάσχει ο Ο.Φ. Ιεράπετρας στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2. Μάλιστα, σε ανάρτηση στο Facebook υπεθυμίζει ότι και πέρσι δεν είχε αδειοδοτηθεί, προσθέτοντας ότι θα το παλέψουν με τον ίδιο τρόπο και φέτος.

Αναλυτικά: «Επειδή δεχόμαστε στην σελίδα πολλά μηνύματα όπου μας ρωτάτε γιατί δεν γράφουμε κάτι για τον ΟΦΙ, μας ρωτάτε αν θα κατέβει ο ΟΦΙ, μας ρωτάτε αν θα μείνει κανένας παίκτης, μας ρωτάτε τι θα απογίνουμε χωρίς αδειοδότηση και άλλα συναφή, απαντάμε όσο πιο ειλικρινά μπορούμε τα εξής: Θα ανακοινώσουμε κάτι όταν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Ο ΟΦΙ φυσικά και θα κατέβει στο πρωτάθλημα της SL2.

Αδειοδότηση δεν πήρε ο ΟΦΙ, όπως δεν πήραν οι περισσότερες ομάδες και όπως δεν πήραμε ούτε πέρυσι. Με τους περιορισμούς που σημαίνει η μη αδειοδότηση θα το παλέψουμε όπως και πέρυσι. Με τους νυν παίκτες του ΟΦΙ φυσικά γίνονται συζητήσεις. Το γεγονός ότι μπαίνει Ιούλιος και η πολιτεία δεν έχει δώσει ακόμα τα χρήματα του τηλεοπτικού στις ομάδες της SL2, δυσκολεύει αφάνταστα τις κινήσεις των ομάδων. Το ίδιο ισχύει και για τον ΟΦΙ. Νεώτερα και πιο συγκεκριμένα προσεχώς».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Allwyn Hellas και Euroleague Basketball μαζί στον...

Η Allwyn Hellas και η Euroleague Basketball ενώνουν τις...

Η ξεχωριστή μέρα του Παναγιώτη στον Ολυμπιακό:...

Μερικές φορές, ένα όνειρο δεν χρειάζεται πολλά για να...

Allwyn Hellas και Euroleague Basketball μαζί στον...

Η Allwyn Hellas και η Euroleague Basketball ενώνουν τις...

Η ξεχωριστή μέρα του Παναγιώτη στον Ολυμπιακό:...

Μερικές φορές, ένα όνειρο δεν χρειάζεται πολλά για να...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου...

Το «καλάθι» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2026: Ποιοι κερδίζουν και πότε – Όλος ο χάρτης των πληρωμών

Μειώσεις τεκμηρίων και προκαταβολής φόρου, κατώτατος στα 1.000 ευρώ,...

Μάρω Κοντού: Η περιουσία που άφησε πίσω της – Ποιος κληρονόμησε το ρετιρέ στο Κουκάκι

Μια από τις γυναίκες που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στο...

Τελικά, η μακροζωία είναι κληρονομική; Ίσως ναι, δείχνει νεότερη μελέτη

Νέα έρευνα αποτυπώνει πως τα παιδιά των αιωνόβιων είχαν...