«Ο ΟΦΙ φυσικά και θα κατέβει στο πρωτάθλημα της SL2»

Κανονικά θα συμμετάσχει ο Ο.Φ. Ιεράπετρας στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2. Μάλιστα, σε ανάρτηση στο Facebook υπεθυμίζει ότι και πέρσι δεν είχε αδειοδοτηθεί, προσθέτοντας ότι θα το παλέψουν με τον ίδιο τρόπο και φέτος.

Αναλυτικά: «Επειδή δεχόμαστε στην σελίδα πολλά μηνύματα όπου μας ρωτάτε γιατί δεν γράφουμε κάτι για τον ΟΦΙ, μας ρωτάτε αν θα κατέβει ο ΟΦΙ, μας ρωτάτε αν θα μείνει κανένας παίκτης, μας ρωτάτε τι θα απογίνουμε χωρίς αδειοδότηση και άλλα συναφή, απαντάμε όσο πιο ειλικρινά μπορούμε τα εξής: Θα ανακοινώσουμε κάτι όταν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Ο ΟΦΙ φυσικά και θα κατέβει στο πρωτάθλημα της SL2.

Αδειοδότηση δεν πήρε ο ΟΦΙ, όπως δεν πήραν οι περισσότερες ομάδες και όπως δεν πήραμε ούτε πέρυσι. Με τους περιορισμούς που σημαίνει η μη αδειοδότηση θα το παλέψουμε όπως και πέρυσι. Με τους νυν παίκτες του ΟΦΙ φυσικά γίνονται συζητήσεις. Το γεγονός ότι μπαίνει Ιούλιος και η πολιτεία δεν έχει δώσει ακόμα τα χρήματα του τηλεοπτικού στις ομάδες της SL2, δυσκολεύει αφάνταστα τις κινήσεις των ομάδων. Το ίδιο ισχύει και για τον ΟΦΙ. Νεώτερα και πιο συγκεκριμένα προσεχώς».

Τα σχόλια είναι κλειστά.