Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων καταδικάζει κάθε μορφή Βίας.

Ημερομηνία:

Το Δ.Σ του ΠΑ.ΣΥ.Π καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται. Τόσο τα φαινόμενα βίας προς τους πολίτες στη Νέα Σμύρνη όσο και η επίθεση στον αστυνομικό είναι ένα παράδειγμα του νόμου του Νεύτωνα, πως η κάθε δράση έχει και αντίδραση.

Τέτοιες καταστάσεις δεν τιμούν κανέναν και δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των νέων ανθρώπων του 2021. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να μας διχάσουν και να μας γυρίσουν αιώνες πίσω, όπως δυστυχώς αφήσαμε να συμβεί αρκετές φορές μέσα στα προηγούμενα χρόνια. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει της ευθύνες της άμεσα αφού αυτή είναι υπεύθυνη για την ενότητα αυτής της χώρας.

Ένα χρόνο τώρα ο Ελληνικός λαός βρίσκεται μέσα στην αβεβαιότητα και βιώνει καθημερινά τον φόβο και την μοναχικότητα.
Το μόνο εφόδιο πλέον στην φαρέτρα της κυβέρνησης από ότι φαίνεται είναι το δόγμα «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ» το οποίο και επιβάλει με σθένος σε κάθε ευκαιρία. Ταυτόχρονα ψηφίζονται τα χειρότερα αντιλαϊκά νομοσχέδια του τελευταίου αιώνα το ένα μετά το άλλο.

Ως πολίτες αυτού του τόπου δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση όπως ούτε και αυτά τα φαινόμενα εκφοβισμού, θα πρέπει να βάλουμε ένα τέλος ώστε να ορίσουμε ένα αξιοπρεπές μέλλον για τη δική μας γενιά, πρώτού να είναι πολύ αργά.

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Δημητριάδης

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...

Πανελλαδικές 2025: Τελευταία μέρα εξετάσεων για τους...

Ολοκληρώνονται σήμερα οι Πανελλαδικές για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ...

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...

Πανελλαδικές 2025: Τελευταία μέρα εξετάσεων για τους...

Ολοκληρώνονται σήμερα οι Πανελλαδικές για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έναρξη της περιόδου δακοκτονίας έτους 2025 στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Εν όψει της έναρξης περιόδου δακοκτονίας έτους 2025, από...

Χανιά:Επιμορφωτική ημερίδα «Χτίζοντας Κοινότητες Μάθησης-Μαθαίνοντας Μαζί Οι εκπαιδευτικοί σε δράση»

«Χτίζοντας Κοινότητες Μάθησης-Μαθαίνοντας Μαζί: Οι εκπαιδευτικοί σε δράση» Με ιδιαίτερη...

Ηράκλειο:Δήλωση της Μαρίας Καναβάκη για την απένταξη του ΠΣΚΗ

Για την απένταξη του ΠΣΚΗ η Δημοτική Παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ...