«Ο πολυδιάστατος ρόλος της ιατρικής απεικόνισης: Από τη διάγνωση στη θεραπεία» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

H Ακτινολογική Εταιρεία Κρήτης στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Ακτινολογίας σε συνδιοργάνωση με το εργαστήριο Ιατρικής Απεικόνισης του ΠΑΓΝΗ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει την 2η ημερίδα Ιατρικής Απεικόνισης με θέμα «Ο πολυδιάστατος ρόλος της ιατρικής απεικόνισης: Από τη διάγνωση στη θεραπεία».

Η ημερίδα έχει στόχο να αναδείξει τις εξελίξεις στις τεχνικές ιατρικής απεικόνισης αλλά και νεότερα δεδομένα στους τομείς της ακτινολογίας, πυρηνικής ιατρικής, ακτινοθεραπείας και επεμβατικής ακτινολογίας.

Η ημερίδα απευθύνεται τόσο σε ακτινολόγους και ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, όσο και σε φυσικούς ιατρικής, τεχνολόγους, νοσηλευτές, φοιτητές ιατρικής και θετικών επιστημών αλλά και όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τις εξελίξεις στον τομέα της Ιατρικής Απεικόνισης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου (17:00-21:30) στο ξενοδοχείο Ibis Styles Heraklion Central με ελεύθερη είσοδο. Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Την πρόσκληση απευθύνουν ο πρόεδρος της Ακτινολογικής Εταιρείας Κρήτης Νικόλαος Γαλανάκης και η Γενική Γραμματέας Ανδρονίκη Κόζανα σημειώνοντας: «Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη Διεθνή Ημέρα Ακτινολογίας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λευτέρης Αυγενάκης για την Νίκη της Εθνικής...

Τεράστια νίκη για την εθνική ομάδα πόλο ανδρών, που...

Ηράκλειο:Η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου την...

Από τη Μονή Μαλεβιζίου θα ξεκινήσουν φέτος οι παραστάσεις...

Λευτέρης Αυγενάκης για την Νίκη της Εθνικής...

Τεράστια νίκη για την εθνική ομάδα πόλο ανδρών, που...

Ηράκλειο:Η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου την...

Από τη Μονή Μαλεβιζίου θα ξεκινήσουν φέτος οι παραστάσεις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σχέδια Βελτίωσης: Πακέτο 260 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα

Η νέα Πρόσκληση των Σχεδίων Βελτίωσης, προϋπολογισμού 260 εκατ....

Ανάσα για χιλιάδες νοικοκυριά: Δόθηκε η παράταση που όλοι περίμεναν στο «Εξοικονομώ»

Αλλάζουν οι ημερομηνίες – Μέχρι πότε χαρίζεται χρόνος για...

Ρύθμιση οφειλών σε 72 δόσεις: Αυτές είναι οι 7 προϋποθέσεις για να ενταχθείτε

Σημαντικές διευκρινίσεις σχετικά με τη δυνατότητα ένταξης στη ρύθμιση...