Ο Στ. Θεοδωράκης απαιτεί κομματική υπακοή από τον Σπ. Δανέλλη

Ημερομηνία:

Στη συνάντηση που είχε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη με τον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη, ζήτησε να του απαντήσει έως το βράδυ απόψε, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του και τις τελικές του αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Θεοδωράκης διεμήνυσε στον κ. Δανέλλη ότι η θέση του Ποταμιού είναι να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ενώ δεν αλλάζει η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τη στάση του κόμματος σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών. Δηλαδή, ο κάθε ένας βουλευτής θα αποφασίσει κατά συνείδηση.

Η συνάντηση κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς –κατά τις ίδιες πληροφορίες- ο κ. Θεοδωράκης θέλει να γνωρίζει, πριν αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης, τις τελικές αποφάσεις του κ. Δανέλλη, καθώς εάν επιμείνει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, δεν διαφοροποιείται μόνο από τη θέση του Ποταμιού αλλά δημιουργούνται νέα πολιτικά δεδομένα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σαράντα ημέρες χωρίς τον 16χρονο Νικόλα –...

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου το σαρανταήμερο μνημόσυνο του 16χρονου...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 142 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Σαράντα ημέρες χωρίς τον 16χρονο Νικόλα –...

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου το σαρανταήμερο μνημόσυνο του 16χρονου...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 142 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αυξημένος τουρισμός, τζίροι σε κάμψη: Οι δύο «όψεις» της σεζόν στην εμπορική αγορά της Κρήτης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Γ.ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ...

Εορτολόγιο 6 Νοεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...