Ο Στέλιος Νικηφόρος συνεργάτης του Γιώργου Λυρώνη στον Ρεθυμνιακό

Ο Στέλιος Νικηφόρος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Λυρώνη στην τεχνική ηγεσία του Ρεθυμνιακού

Ο 32χρονος διπλωματούχος με UEFA B’ νεαρός τεχνικός έχει ήδη τις πρώτες εικόνες από τους «κυανόλευκους» ποδοσφαιριστές, από τις οποίες έχει μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

Ο γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1988 προπονητής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Ρεθυμνιακού  και στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα των Τάλου Γαράζου, Καλύβου και Ε.Α.Π.

Σαν προπονητής έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής της Ε.Α.Π. (2014-16), Δάφνη Αποκορώνου (Α’ ΕΠΣΡ – 2017-18) και φέτος στο Ερμή Ζωνιανών (Α’ ΕΠΣΡ).

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει 

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον τεχνικό Νικηφόρο Στυλιανό. Ο γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1988, προπονητής, θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Λυρώνη στον πάγκο της ομάδας μας και είναι διπλωματούχος του UEFA B’.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τα τμήματα υποδομής του Ρεθυμνιακού και φόρεσε στην ποδοσφαιρική του καριέρα την φανέλα των Τάλου Γαράζου, Καλύβου και Ε.Α.Π. Στην συνέχει τις περιόδους 2014-16 ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής της Ε.Α.Π. και στην συνέχεια προπονητής της Δάφνης Αποκορώνου (Α’ ΕΠΣΧ) την περίοδο 2017-18.

Την φετινή περίοδο (2019-20) ξεκίνησε ως προπονητής στον Ερμή Ζωνιανών. Τον καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» του Ρεθυμνιακού Α.Ο. όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Ο Στέλιος Νικηφόρος στις πρώτες τους δηλώσεις σαν μέλος της τεχνικής ηγεσίας του Ρεθυμνιακού τόνισε 

«Το δυναμικό που υπάρχει, σε ατομικό επίπεδο, είναι πάρα πολύ δυνατό. Οι ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βγάζουν πάθος και στις προπονήσεις. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα γυρίσει τα αποτελέσματα και στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θα μας οδηγήσουν στην παραμονή».

Τα σχόλια είναι κλειστά.