Ο τελικός Κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών στα «Δύο Αοράκια» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Για τρίτη συνεχή χρονιά, με την διοργάνωση της ΕΚΑΣΚ και της ΕΟΚ, ο τελικός του Κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών φιλοξενείται στο Ηράκλειο και στο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, τα «Δύο Αοράκια» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου στις 17.00 ο Προμηθέας Πάτρας και η ΑΕΚ θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς σε μία αναμέτρηση-γιορτή, την οποία θα παρακολουθήσουν χιλιάδες μαθητές, μαθήτριες και αθλητές.

Ο Προμηθέας φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του θεσμού και θα διεκδικήσει τον παρθενικό μεγάλο τίτλο στην ιστορία του, για να συνεχίσει την ραγδαία πρόοδό του τα τελευταία χρόνια. Η ΑΕΚ θα ξαναβρεθεί στο γήπεδο όπου το 2018 κατέκτησε το Κύπελλο επιστρέφοντας τότε στους τίτλους μετά από 16 χρόνια και ανοίγοντας το δρόμο για την κατάκτηση του Basketball Champions League και του Διηπειρωτικού Κυπέλλου στους μήνες που ακολούθησαν.
45ο Κυπελλο Ελλαδας 2020
Η πόλη του Ηρακλείου, η Κρήτη συνολικά, έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη πως έχουν την ικανότητα και την εμπειρία -τεχνογνωσία να πραγματοποιούν στο νησί σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις με επιτυχία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας...

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανδρέας Παπανδρέου – Ντοκιμαντέρ: Η «τελευταία πράξη» της ζωής του ιδρυτή του ΠαΣοΚ, 30 χρόνια μετά το θάνατό του

Σπάνια ντοκουμέντα, γιατροί και στενοί συνεργάτες φωτίζουν το δραματικό...

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Άνοιξε η πλατφόρμα για τη νέα ΚΑΠ 2028–2034 – Ξεκινά ο εθνικός διάλογος

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει την έναρξη...

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Η διαδικασία για την άρση ασυλίας – Πότε θα γίνει η συζήτηση στην Ολομέλεια

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει δηλώσει ότι θα συναινέσει στην...