Ο Τσέφεριν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει τελικός Champions League στη Σαουδική Αραβία (pic)

Ο πρόεδρος της UEFA ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί τελικός Champions League στη Σαουδική Αραβία

Η Σαουδική Αραβία θέλει να μπει δυνατά στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, ωστόσο ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, διαβεβαίωσε ότι η χώρα της Αραβικής χερσονήσου δεν θα έχει καμία ανάμειξη με το Champions League.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σε δηλώσεις του τόνισε ότι το Champions League θα παραμείνει αποκλειστικά ευρωπαϊκή διοργάνωση, διαψεύδοντας τα σενάρια, ότι θα διεξαχθεί στο μέλλον κάποιος τελικός στην Σαουδική Αραβία.

Βέβαια, μένει να φανεί εάν θα τηρήσει τα λόγια του, κόντρα στις πολλές πιέσεις που προφανώς υπάρχουν από τους Σαουδάραβες.

Σε συνέντευξή του στην Daily Sabah, ο Τσέφεριν διαβεβαίωσε ότι επί προεδρίας του τελικός Champions League στη Σαουδική Αραβία δεν πρόκειται να γίνει, ενώ απορρίπτει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κάποιος σύλλογος από την Αραβική χερσόνησο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 


«Οι οπαδοί έχουν δείξει τόσο πολύ σεβασμό για το ποδόσφαιρο που δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο απέναντί τους», είχε αναφέρει επίσης πρόσφατα για το ενδεχόμενο να γίνει τελικός Champions League στη Σαουδική Αραβία.

Οσον αφορά στο νέο format του Champions League, είχε δηλώσει: «Μπορώ να πω ότι το νέο σύστημα του Champions League ήρθε για να μείνει.

Δεν σχεδιάζουμε τίποτα περισσότερο. Και δεν θα το κάνουμε γιατί πλέον ο φόρτος εργασίας των παικτών και όλα τα άλλα είναι στα όρια».

Ο Τσέφεριν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει τελικός Champions League στη Σαουδική Αραβία (pic)

Τα σχόλια είναι κλειστά.