Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το παρών στο Piraeus Street Long Jump

Ημερομηνία:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθηκε στο Piraeus Street Long Jump, όπου παρακολούθησε τον Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου να αγωνίζεται.
Το Piraeus Street Long Jump, που διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Η παρουσία του Μίλτου Τεντόγλου και άλλων παγκόσμιων αστέρων του στίβου, προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου, με παρουσίες όπως αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη να ξεχωρίζει.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε το παρών σε αυτό το λαμπερό event των αλμάτων σε σκάμμα, που πραγματοποιήθηκε έξω από το Δημοτικό θέατρο Πειραιά και αποτέλεσε πόλο έλξης για τον κόσμο αλλά και για τους τηλεθεατές ακόμα και εκτός Ελλάδας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις πρώτες σειρές να παρακολουθεί το event μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, την πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και Κώστα Κεντέρη αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Πρωταπριλιά και το ψέμα της –...

Τα χωρατά και τα ψέματά της αποτελούν ένα έθιμο...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Άρση ασυλίας 11 βουλευτών ζητάει η...

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν έχουν πλήρως επιβεβαιωθεί, η...

Η Πρωταπριλιά και το ψέμα της –...

Τα χωρατά και τα ψέματά της αποτελούν ένα έθιμο...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Άρση ασυλίας 11 βουλευτών ζητάει η...

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν έχουν πλήρως επιβεβαιωθεί, η...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Γόρτυνας:Ορκωμοσία νέων υπαλλήλων

Με τρεις νέους υπαλλήλους, κατηγορίας ΔΕ, που προσλήφθηκαν μέσω...

Δήμος Ηρακλείου:Εργασίες μόνωσης στη δεξαμενή του Σκαλανίου από τη ΔΕΥΑΗ

Διακοπή υδροδότησης λόγω των εργασιών από Πέμπτη 2/4 έως...

Δήμος Μυλοποτάμου : Κλειστά θα είναι τα σχολεία την Πέμπτη 2 Απριλίου λόγω των καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μυλοποτάμου κ. Δημήτρης Μιχόπουλος ανάρτησε...