ΟΑΚ:Διπλωματική Εργασία για το Ευρωμεσογειακό Κέντρο Νεότητας

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, έγινε η επίσημη διαδικτυακή παρουσίαση της Διπλωματικής Εργασίας του κ. Μιχαήλ Ξεπαπαδάκη με θέμα: «Σχεδιασμός ενεργειακά αυτόνομης νεανικής κατασκήνωσης με χρήση αποκεντρωμένων υβριδικών ενεργειακών συστημάτων», με πεδίο εφαρμογής στο Ευρωμεσογειακό Κέντρο Νεότητας (ΕΚΝ), το οποίο είναι Παράρτημα της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης (ΟΑΚ). Επιβλέπων της διπλωματικής ήταν ο Επ. Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Δρ Γεώργιος Αραμπατζής.

Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που έχει επιφέρει η υγειονομική κρίση, οι δραστηριότητες του Πολυτεχνείου Κρήτης συνεχίζονται απρόσκοπτα, όπως και η καρποφόρα συνεργασία, η οποία έχει συναφθεί επίσημα, μέσω σχετικού Συμφώνου, με την ΟΑΚ. Στο πλαίσιο αυτό, τους τελευταίους μήνες ξεκίνησε διπλωματική εργασία με πεδίο μελέτης εφαρμογές ήπιων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο ΕΚΝ, με τη συνεισφορά του επιστημονικού συνεργάτη της ΟΑΚ, Αντώνη Καλογεράκη, με στόχο τον σχεδιασμό ενός υποδείγματος αειφόρου κατασκήνωσης νέων, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Συγχαίρουμε τον κ. Ξεπαπαδάκη και τον Επ. Καθηγητή Γ. Αραμπατζή, όπως και τα μέλη της Επιτροπής αυτής της Εργασίας, τον Αν. Καθηγητή Σπύρο Παπαευθυμίου και τον Επ. Καθηγητή Δημήτριο Ιψάκη, για το υψηλού επιπέδου επιστημονικό τους έργο και ευχαριστούμε θερμά το Πολυτεχνείο Κρήτης για την άριστη συνεργασία, που προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.