Οι αγορές στο διαδίκτυο έφεραν… λουκέτα – Τι λέει η έρευνα

Ημερομηνία:

Ουσιαστικά, το διαδίκτυο έχει αλλάξει τον χάρτη του παγκόσμιας εμπορικής κοινότητας. Μάλιστα, οι αλλαγές που έχει επιφέρει είναι για τις περισσότερες επιχειρήσεις καταστροφικές.

Οι διαδικτυακές πωλήσεις έχουν οδηγήσει σε λουκέτο μεγάλες αμερικανικές εταιρίες, οι οποίες πτώχευσαν από το 2017 και δραστηριοποιούνταν από τον χώρο των ενδυμάτων και των υποδημάτων μέχρι των ηλεκτρονικών και των οικιακών συσκευών.Πλέον, πολλές αγορές γίνονται διαδικτυακά μέσω της Amazon και άλλων κολοσσών με μεγάλη διαδικτυακή παρουσία, όπως η η Zara και η Η&Μ.

Η επέλαση της τεχνολογίας ρίχνει τείχη. Το διαδίκτυο και η πραγματοποίηση συναλλαγών από απόσταση αλλάζουντον χάρτη. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τις περισσότερες φορές είναι υπέρ του καταναλωτή και όχι των επιχειρήσεων. Οι φυσικές παρουσίες καταστημάτων έχουν αρχίσει να φθείρουν, με αποτέλεσμα η αυξημένη διαδικτυακή κίνηση να φέρνει πτωχεύσεις και σφραγίσεις μαγαζιών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΕΟΤ: Road Show της Ελλάδας σε πέντε...

Οι εκπρόσωποι των γερμανικών τουριστικών γραφείων, επιβεβαίωσαν ότι παρά...

Θρίλερ στο Παγκράτι: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε...

Πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην...

ΕΟΤ: Road Show της Ελλάδας σε πέντε...

Οι εκπρόσωποι των γερμανικών τουριστικών γραφείων, επιβεβαίωσαν ότι παρά...

Θρίλερ στο Παγκράτι: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε...

Πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη για την απώλεια της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη

Υπάρχουν ειδήσεις που δύσκολα μπορείς να πιστέψεις. Η απώλεια...

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης στην Καλαμαριά

«Δεν αισθάνομαι ξένος, αλλά οικείος, μεταξύ οικείων προσώπων» Την Καλαμαριά...