Οι εκπτώσεις συνεχίζονται και στα Χανιά έως τις 15 Μαρτίου.

O Εμπορικός Σύλλογος Χανίων υπενθυμίζει ότι “σύμφωνα με το Νόμο 4446/2016 και με αποφάσεις των κατά τόπους Αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της Κρήτης, οι οποίες εκδόθηκαν μετά από τη σύμφωνη γνώμη των παραγωγικών φορέων, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις σε όλη την Κρήτη για το έτος 2022, θα πραγματοποιηθούν από τη 1 έως στις 15 Μαρτίου 2022 και από τη 1 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Έτσι και στα Χανιά οι εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 15 Μαρτίου. Όσον αφορά την Κυριακή που επιτρέπεται τα καταστήματα να είναι προαιρετικά ανοικτά αυτή είναι η Κυριακή 13/03/2022 καθώς η Κυριακή 06/03/2022 ακολουθείται από την αργία της Καθαρής Δευτέρας αλλά ως Εμπορικός Σύλλογος δεν το προτείνουμε καθότι μετά από έρευνα που πραγματοποιήσαμε δεν υπάρχει καταναλωτικό ενδιαφέρον”.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων “καλεί τους καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα. Οι Χανιώτες καταναλωτές θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία για «έξυπνες» αγορές σε προσιτές τιμές από επιχειρηματίες του τόπου μας, βασισμένες -όπως πάντοτε- στους δεσμούς εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, παραδοσιακό προτέρημα της αλληλέγγυας κοινωνίας των Χανίων”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.