Οι goalkeepers του Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών μιλούν για τα δοκιμαστικά στην Τζένοα (video)

Οι goalkeepers του Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών μιλούν για τα δοκιμαστικά στην Τζένοα! (video)

 

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”, δύο τερματοφύλακες της GK Goalkeeper Academy μιλούν για την εμπειρία της επίσκεψής τους στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Τζένοα στην Ιταλία πριν από λίγο καιρό και της αξιολόγησής τους από τους προπονητές τερματοφυλάκων της ιταλικής ομάδας.

Ο Σωκράτης Καζάς και ο Γιάννης Κλωθάκης ξεχώρισαν στο περσινό ”2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”. Στη συνέχεια, μέσω της συνεργασίας της GK Goalkeeper Academy με την Athens Goalkeepers Academy στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων, βρέθηκαν για μία εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της Τζένοα, όπου είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν μέσω σεμιναρίων και προπονήσεων και να αξιολογηθούν από το τεχνικό επιτελείο της ιταλικής ομάδας, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

 

Παρακολουθήστε το βίντεο στο επίσημο κανάλι της GK Goalkeeper Academy στο YouTube:

 

Αντίστοιχα, υπενθυμίζεται ότι οι τρεις Κρητικοί τερματοφύλακες που ξεχώρισαν στο ”1ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων” πέρασαν από την ίδια διαδικασία και πέρυσι (2023) είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στη Μαδρίτη και να αξιολογηθούν από ομάδες όπως οι Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, στα προπονητικά τους κέντρα!

Φυσικά, η ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθηθεί και με τους τερματοφύλακες που θα συμμετάσχουν στο ”3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”, που αρχίζει σε λίγες ημέρες: Οι goalkeepers που θα κριθούν έτοιμοι από το τεχνικό και επιστημονικό επιτελείο, θα έχουν την ευκαιρία στη συνέχεια να αξιολογηθούν από συλλόγους του εξωτερικού!

 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”:

  1. Λασίθι: Βουζουνεράκειο Στάδιο, 31 Μαΐου-2 Ιουνίου 2024 (οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί)
  2. Ηράκλειο: Γήπεδο Ατσαλένιου, 7-9 Ιουνίου 2024 (λήξη εγγραφών 24/5)
  3. Ρέθυμνο: Γήπεδο Μισιρίων, 14-16 Ιουνίου 2024 (λήξη εγγραφών 31/5)
  4. Χανιά: Γήπεδο Περιβολίων, 21-23 Ιουνίου 2024 (λήξη εγγραφών 7/6)

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Τηλέφωνο: (+30) 6983054663 (και μέσω Viber & WhatsApp)

Email: gkgoalkeeperacademy@gmail.com

Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της GK Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram

Τα σχόλια είναι κλειστά.