Οι ομογενείς στις ΗΠΑ έστειλαν στην Κρήτη υγειονομικά αναλώσιμα υλικά και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Ημερομηνία:

Αποδέκτης ακόμη μιας σημαντικής δωρεάς των ομογενών και των οργανώσεων τους στις ΗΠΑ, έγινε η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities -IOCC και της κοινωνικής προσφοράς του.

Η δωρεά περιλαμβάνει μεγάλη ποσότητα υγειονομικού αναλώσιμου υλικού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, που μεταφέρθηκε από την Αμερική με κοντέινερ 40 ποδών και παρελήφθη στο Ηράκλειο, από τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, παρουσία του υποδιοικητή, Δημήτρη Αγαπίου, και εκπροσώπου της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, Ιπποκράτη Μπελαδάκη, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου στα Δύο Αοράκια.

Το περιεχόμενο της, προορίζεται για όλα τα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Κρήτης και αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στη διαρκώς αυξανόμενη κάλυψη αναγκών και παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
Όπως δήλωσε η κα. Μπορμουδάκη: «Η μεγάλη αυτή προσφορά και υποστήριξη των ομογενών των ΗΠΑ και της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, ο εκπρόσωπος της οποίας, Ιπποκράτης Μπελαδάκης, παρίσταται κατά την παραλαβή, μας γεμίζει τιμή και συγκίνηση».

Η δωρεά θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό κέντρο στα Δύο Αοράκια, ενώ πρόκειται για το 8ο κοντέινερ που φτάνει στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια με ενέργειες του IOCC.

Πηγή: ertnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Sani/Ikos: Νέο διπλό αυτή τη φορά «χτύπημα»...

Εξαγορές -μαμούθ, αποκτά και το ιστορικό Out of the...

Κρήτη: 5,3 εκατ. τουρίστες αλλά όχι ανάλογα...

Κλείνουν τα εποχικά ξενοδοχεία – Πότε αναχωρούν τα τελευταία...

Sani/Ikos: Νέο διπλό αυτή τη φορά «χτύπημα»...

Εξαγορές -μαμούθ, αποκτά και το ιστορικό Out of the...

Κρήτη: 5,3 εκατ. τουρίστες αλλά όχι ανάλογα...

Κλείνουν τα εποχικά ξενοδοχεία – Πότε αναχωρούν τα τελευταία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Η μάχη των NAVTEX, η στάση της Άγκυρας και οι επόμενες κινήσεις της Αθήνας

Σε διπλωματικό και επιχειρησιακό επίπεδο εξελίσσεται η αντιπαράθεση για...

Sani/Ikos: Νέο διπλό αυτή τη φορά «χτύπημα» στην Κρήτη

Εξαγορές -μαμούθ, αποκτά και το ιστορικό Out of the...

Εορτολόγιο 8 Νοεμβρίου: Σήμερα η εορτή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ

Οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ παρουσιάζονται συνήθως με σπαθί...

Xρόνια Πολλά Ρέθυμνο με το ηρωικό σου Αρκάδι

Στις περιοχές της χώρας μας που έχουν μεγάλη ιστορική...