Οι ομογενείς στις ΗΠΑ έστειλαν στην Κρήτη υγειονομικά αναλώσιμα υλικά και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Ημερομηνία:

Αποδέκτης ακόμη μιας σημαντικής δωρεάς των ομογενών και των οργανώσεων τους στις ΗΠΑ, έγινε η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities -IOCC και της κοινωνικής προσφοράς του.

Η δωρεά περιλαμβάνει μεγάλη ποσότητα υγειονομικού αναλώσιμου υλικού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, που μεταφέρθηκε από την Αμερική με κοντέινερ 40 ποδών και παρελήφθη στο Ηράκλειο, από τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, παρουσία του υποδιοικητή, Δημήτρη Αγαπίου, και εκπροσώπου της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, Ιπποκράτη Μπελαδάκη, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου στα Δύο Αοράκια.

Το περιεχόμενο της, προορίζεται για όλα τα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Κρήτης και αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στη διαρκώς αυξανόμενη κάλυψη αναγκών και παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
Όπως δήλωσε η κα. Μπορμουδάκη: «Η μεγάλη αυτή προσφορά και υποστήριξη των ομογενών των ΗΠΑ και της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, ο εκπρόσωπος της οποίας, Ιπποκράτης Μπελαδάκης, παρίσταται κατά την παραλαβή, μας γεμίζει τιμή και συγκίνηση».

Η δωρεά θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό κέντρο στα Δύο Αοράκια, ενώ πρόκειται για το 8ο κοντέινερ που φτάνει στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια με ενέργειες του IOCC.

Πηγή: ertnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον...

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ολόκληρη η Κρήτη...

Σε κατηγορία κινδύνου 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης...

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον...

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ολόκληρη η Κρήτη...

Σε κατηγορία κινδύνου 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ελλάδα στις φλόγες: 33 συλλήψεις για εμπρησμό τις τελευταίες πέντε ημέρες

Οι 30 υποθέσεις αφορά σε αμέλεια και τρεις σε...

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον χρόνο

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Τραγική ειρωνεία στα Βίλια: Εθελοντής έσωζε σπίτια ενώ το δικό του γινόταν στάχτη [βίντεο]

Συγκλονίζει το δράμα εθελοντή δασοπυροσβέστη στα Βίλια, ο οποίος...