Οι ομογενείς στις ΗΠΑ έστειλαν στην Κρήτη υγειονομικά αναλώσιμα υλικά και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Οι ομογενείς στις ΗΠΑ έστειλαν στην Κρήτη υγειονομικά αναλώσιμα υλικά και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Αποδέκτης ακόμη μιας σημαντικής δωρεάς των ομογενών και των οργανώσεων τους στις ΗΠΑ, έγινε η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities -IOCC και της κοινωνικής προσφοράς του.

Η δωρεά περιλαμβάνει μεγάλη ποσότητα υγειονομικού αναλώσιμου υλικού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, που μεταφέρθηκε από την Αμερική με κοντέινερ 40 ποδών και παρελήφθη στο Ηράκλειο, από τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, παρουσία του υποδιοικητή, Δημήτρη Αγαπίου, και εκπροσώπου της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, Ιπποκράτη Μπελαδάκη, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου στα Δύο Αοράκια.

Το περιεχόμενο της, προορίζεται για όλα τα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Κρήτης και αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στη διαρκώς αυξανόμενη κάλυψη αναγκών και παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
Όπως δήλωσε η κα. Μπορμουδάκη: «Η μεγάλη αυτή προσφορά και υποστήριξη των ομογενών των ΗΠΑ και της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, ο εκπρόσωπος της οποίας, Ιπποκράτης Μπελαδάκης, παρίσταται κατά την παραλαβή, μας γεμίζει τιμή και συγκίνηση».

Η δωρεά θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό κέντρο στα Δύο Αοράκια, ενώ πρόκειται για το 8ο κοντέινερ που φτάνει στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια με ενέργειες του IOCC.

Πηγή: ertnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.