Γιατί οι περισσότεροι άντρες κερατώνουν τον … Ιανουάριο;

Γιατί οι περισσότεροι άντρες κερατώνουν τον … Ιανουάριο;

Εάν αισθάνεστε πως ο σύντροφός σας είναι λίγο απόμακρος τελευταία τότε είναι μια καλή ιδέα να τον έχετε από κοντά ειδικά τον Ιανουάριο!

Μια μελέτη που διεξήχθη από το Gleeden, ένα online dating site για εξωσυζυγικές συναντήσεις, αποκάλυψε ότι αυξάνεται ο αριθμός των ανδρών που απατούν τις συντρόφους τους από τις αρχές Ιανουαρίου.

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός είναι ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη μέρα, όπου οι άνθρωποι προσπαθούν να απατούν τους συντρόφους τους και αυτή δεν είναι άλλη από την 9η Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγονται κατά τα τελευταία χρόνια από το Gleeden που διατηρεί πάνω από 3,3 εκατομμύρια μέλη, η δεύτερη Δευτέρα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων φαίνεται να είναι μια ημερομηνία κλειδί για την απιστία.

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου του 2016, το Gleeden σημείωσε αύξηση σε εγγραφές περισσότερο από 320%.

Αλλά η τάση τείνει να συνεχιστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Γιατί οι άνθρωποι απατούν τον Ιανουάριο;
  • Σύμφωνα με τους χρήστες του Gleeden, οι γιορτές στο τέλος του έτους «πνίγουν» τα ζευγάρια και τα ωθούν προς την αναζήτηση περισσότερης ελευθερίας.
  • Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες στην έρευνα (52%) έδωσε αυτό το λόγο για την απιστία τους στην αρχή του έτους.
  • Άλλοι θεωρούν ότι είναι επιθυμητό κάτι νέο στη ζωή τους (26%) και το 19% αισθάνθηκε περισσότερο διατεθειμένο να «δοκιμάσει νέες εμπειρίες» στην αρχή του έτους.kerato apistia ianouarios

Τα σχόλια είναι κλειστά.