Οι “ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ” σας καλούν σε πεζοπορία στο φαράγγι του Καρτερού, στις 03/12/2023

Ημερομηνία:

Ένα εκτεταμένο σύμπλεγμα φαραγγιών εξωτικών και παραμυθένιων (με συνολικό μήκος άνω των 20 χλμ και μέρος του οικολογικού πάρκου του Γιούχτα), το Κουναβιανό & το Αστρακιανό (παράλληλα και ξεχωριστά) που στο τελείωμα τους ενώνονται και αναφέρονται ως φαράγγι Καρτερού, θα γνωρίσουμε τις επόμενες εβδομάδες πεζοπορώντας σε τμήματα αυτών.

Πυκνά δασωμένα, με πλατάνια, λυγαριές, κυπαρίσσια, δρυς μα και αγριολούλουδα και ενδημικά βότανα καθώς και πλούσια πανίδα. Με πηγές και ρυάκια, καταρρακτάκια και νερόμυλους, τοξωτά γεφύρια και παλαιϊνά κτίσματα, ιστορίες και θρύλους με θεούς και νεράιδες, θα γνωρίσει ο επισκέπτης που θα τα περπατήσει.

Σε απόσταση αναπνοής από τον αστικό ιστό, καθίστανται ιδανικό πεδίο πεζοπορίας για οικογένειες και οι Δρόμοι Ζωής κάνουν την αρχή με το (πιο εύκολο) Κουναβιανό Φαράγγι, την προσεχή Κυριακή.

Και για να είναι η εξόρμηση ολοκληρωμένη, Θα το γνωρίσουμε και θα ενημερωθούμε από τον φύλακα άγγελο του, τον άνθρωπο που συχνά πυκνά (120 φορές τα 3 τελευταία χρόνια !!!) το επισκέπτεται, το γνωρίζει το φροντίζει και το καθαρίζει στον ελεύθερο χρόνο του, τον Κο Παντελή.

Ώρες πορείας 3:00 Β.Δ. 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:30, Ημέρα Κυριακή 03/12/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650. Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Μας βοηθάτε πολύ με μια αξιολόγηση σας εδώ. Έχετε μήνυμα για εμάς; εδώ.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής. Κouklinos Tours.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Απογειώνεται το «Ν. Καζαντζάκης»: Άνοδος 5% στην...

Το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου διακινήθηκαν πάνω από 66.000...

Αγωνία στο Ηράκλειο: 9χρονο αγόρι τραυματίστηκε στο...

Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε κατασκήνωση του...

Απογειώνεται το «Ν. Καζαντζάκης»: Άνοδος 5% στην...

Το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου διακινήθηκαν πάνω από 66.000...

Αγωνία στο Ηράκλειο: 9χρονο αγόρι τραυματίστηκε στο...

Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε κατασκήνωση του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Απογειώνεται το «Ν. Καζαντζάκης»: Άνοδος 5% στην επιβατική κίνηση το επτάμηνο

Το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου διακινήθηκαν πάνω από 66.000...

Αγωνία στο Ηράκλειο: 9χρονο αγόρι τραυματίστηκε στο κεφάλι από πτώση δοκαριού σε κατασκήνωση

Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε κατασκήνωση του...

Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Αυξάνονται τα εισοδηματικά κριτήρια – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, προσφέροντας...