Οι “ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ” σας καλούν σε πεζοπορία στο φαράγγι του Καρτερού, στις 03/12/2023

Ημερομηνία:

Ένα εκτεταμένο σύμπλεγμα φαραγγιών εξωτικών και παραμυθένιων (με συνολικό μήκος άνω των 20 χλμ και μέρος του οικολογικού πάρκου του Γιούχτα), το Κουναβιανό & το Αστρακιανό (παράλληλα και ξεχωριστά) που στο τελείωμα τους ενώνονται και αναφέρονται ως φαράγγι Καρτερού, θα γνωρίσουμε τις επόμενες εβδομάδες πεζοπορώντας σε τμήματα αυτών.

Πυκνά δασωμένα, με πλατάνια, λυγαριές, κυπαρίσσια, δρυς μα και αγριολούλουδα και ενδημικά βότανα καθώς και πλούσια πανίδα. Με πηγές και ρυάκια, καταρρακτάκια και νερόμυλους, τοξωτά γεφύρια και παλαιϊνά κτίσματα, ιστορίες και θρύλους με θεούς και νεράιδες, θα γνωρίσει ο επισκέπτης που θα τα περπατήσει.

Σε απόσταση αναπνοής από τον αστικό ιστό, καθίστανται ιδανικό πεδίο πεζοπορίας για οικογένειες και οι Δρόμοι Ζωής κάνουν την αρχή με το (πιο εύκολο) Κουναβιανό Φαράγγι, την προσεχή Κυριακή.

Και για να είναι η εξόρμηση ολοκληρωμένη, Θα το γνωρίσουμε και θα ενημερωθούμε από τον φύλακα άγγελο του, τον άνθρωπο που συχνά πυκνά (120 φορές τα 3 τελευταία χρόνια !!!) το επισκέπτεται, το γνωρίζει το φροντίζει και το καθαρίζει στον ελεύθερο χρόνο του, τον Κο Παντελή.

Ώρες πορείας 3:00 Β.Δ. 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:30, Ημέρα Κυριακή 03/12/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650. Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Μας βοηθάτε πολύ με μια αξιολόγηση σας εδώ. Έχετε μήνυμα για εμάς; εδώ.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής. Κouklinos Tours.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο Ηράκλειο η παράσταση «Δεκαοχτώ Ενάτου» για...

Τη θεατρική παράσταση «Δεκαοχτώ Ενάτου» με τη Δώρα Χρυσικού,...

Κανονικά την Κυριακή ο Ημιμαραθώνιος στο Αρκαλοχώρι

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι τα νέα μετεωρολογικά δεδομένα δεν...

Στο Ηράκλειο η παράσταση «Δεκαοχτώ Ενάτου» για...

Τη θεατρική παράσταση «Δεκαοχτώ Ενάτου» με τη Δώρα Χρυσικού,...

Κανονικά την Κυριακή ο Ημιμαραθώνιος στο Αρκαλοχώρι

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι τα νέα μετεωρολογικά δεδομένα δεν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γήρανση του εγκεφάλου: Οι «χρυσές» καθημερινές συνήθειες για να την καθυστερήσουμε

Τι προτείνει νευρολόγος για τη διατήρηση της υγείας του...

Πολυφαινόλες ελαιολάδου και ύπνος: Τι δείχνουν έρευνες

Μελετώνται για την αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση τους, δηλαδή...

Χειραποσκευές στην ΕΕ: Τι αλλάζει από το 2027 – Τι θα είναι δωρεάν και τι θα πληρώνουμε

Νέοι κανόνες για τα αεροπορικά εισιτήρια και τις αποσκευές...

Κακοκαιρία στην Κρήτη: «Τα δύσκολα αρχίζουν τώρα» – Νύχτα αγωνίας για το νησί

Κώστας Λαγουβάρδος: Από το βράδυ της Παρασκευής έως το...