Όλο το παρασκήνιο για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ημερομηνία:

Όλο και πλησιάζει η στιγμή που το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, Alter Ego, θα αρχίσει να εκπέμπει, αρχικά διαδικτυακά. Με 6ωρο πρόγραμμα η πρεμιέρα.

Το επιτελείο του εφοπλιστή εργάζεται πυρετωδώς ώστε μέσα στο επόμενο διάστημα να ξεκινήσει η εκπομπή προγράμματος, το οποίο θα είναι 6ωρο ή 8ωρο.

Το περιεχόμενό του καναλιού θα έχει αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα, λογικό αφού βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Το βαρύ φορτίου του επικεφαλής έχει αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου με την οποία ο εφοπλιστής εμφανίστηκε στο ΕΣΡ στις 8 Φεβρουαρίου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο μόνος που έχει καταθέσει φάκελο, ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο, για τις “ορφανές” τηλεοπτικές άδειες. Μάλιστα κατέθεσε και την εγγυητική προκειμένου να γίνει δεκτός ο φάκελός του.

Εφόσον μείνει μόνος μέχρι τέλους τότε οι διαδικασίες θα επιταχυνθούν καιλογικά θα αποκτήσει την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου. Για να γίνει αυτό κι αφού ο φάκελός του περάσει από τους απαιτούμενους ελέγχους θα πρέπει να καταβάλει την πρώτη δόση των 3,5 εκατ. ευρώ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

MEGA NEWS 104,6: Στις 06:00 το πρωί...

Με μια ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα και ένα πρόγραμμα που...

Meta: Τι αλλάζει στα social media μετά...

Τα νέα μέτρα της Meta σε Facebook και Instagram...

MEGA NEWS 104,6: Στις 06:00 το πρωί...

Με μια ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα και ένα πρόγραμμα που...

Meta: Τι αλλάζει στα social media μετά...

Τα νέα μέτρα της Meta σε Facebook και Instagram...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αιτήσεις για τη ΣΑΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου – Έως 20 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές

Σας ενημερώνουμε ότι η ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης)...

“Φύλλο και φτερό” τα ευαίσθητα ιατρικά μας δεδομένα

Tα απόρρητα έως σήμερα, προσωπικά ιατρικά δεδομένα των πολιτών,...

ΟΣΔΕ 2026: «Ανάσα» για αγρότες και κτηνοτρόφους – Όλες οι αλλαγές και οι απλουστεύσεις στις αιτήσεις

Σημαντικές αλλαγές και απλουστεύσεις στη διαδικασία υποβολής της Ενιαίας...