Όλο το παρασκήνιο για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Όλο και πλησιάζει η στιγμή που το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, Alter Ego, θα αρχίσει να εκπέμπει, αρχικά διαδικτυακά. Με 6ωρο πρόγραμμα η πρεμιέρα.

Το επιτελείο του εφοπλιστή εργάζεται πυρετωδώς ώστε μέσα στο επόμενο διάστημα να ξεκινήσει η εκπομπή προγράμματος, το οποίο θα είναι 6ωρο ή 8ωρο.

Το περιεχόμενό του καναλιού θα έχει αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα, λογικό αφού βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Το βαρύ φορτίου του επικεφαλής έχει αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου με την οποία ο εφοπλιστής εμφανίστηκε στο ΕΣΡ στις 8 Φεβρουαρίου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο μόνος που έχει καταθέσει φάκελο, ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο, για τις “ορφανές” τηλεοπτικές άδειες. Μάλιστα κατέθεσε και την εγγυητική προκειμένου να γίνει δεκτός ο φάκελός του.

Εφόσον μείνει μόνος μέχρι τέλους τότε οι διαδικασίες θα επιταχυνθούν καιλογικά θα αποκτήσει την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου. Για να γίνει αυτό κι αφού ο φάκελός του περάσει από τους απαιτούμενους ελέγχους θα πρέπει να καταβάλει την πρώτη δόση των 3,5 εκατ. ευρώ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.